Wednesday, February 19, 2014

Rindu


Rindu nak update blog.. 
rindu nak bercerita kat sini..
hubs asyik la tanya bila nak update..
masalahnya macam tak sempat..
walaupun mungkin readers dah takde.. huhu.. tp blog ni akan diupdate jua soon..
insyaAllah :)


Monday, November 11, 2013

Yang ke 5


17/10.

Alhamdulillah.. masih pjg umur dan sihat walafiat bersama suami yg masih setia dgn isteri dia ni. Dah genap 5tahun kawin.. cepat betul masa berlalu.. tp kdg2 ada jugak lah rasa mcm kenal hubs for lifetime dah.

Here's some pics of us masa celebrate haritu.. just makan2 and make memories between us..

This was at black canyon coffee, aeon tebrau, jb.
mushroom soup
n
Terima kasih untuk suami yg sudi jadi teman hidup, teman gaduh, pendengar cerita merapu dan dengar bebelan sy sepnjg 5 tahun yg best ni. Dan paling penting mengajar erti sebenar hidup, menjadi hamba Allah. 

Doakan kebahagiaan kami sampai syurga kelak insyaAllah dan moga kalau diizinkan Allah diberi zuriat buat peneman. 

intanizani, 5 years and forever..... :)

Thursday, October 24, 2013

Raya haji 1434h (2013)

Alhamdulillah, dpt lg sambut raya haji dgn my love ones. Turn balik jb seminggu tahun ni.

Raya mcm biasa, lauk pauk kegemaran semesta alam air tgn ibunda tercinta mmg wajib ada, rendang dan lontong. Yummmms. Sempat beraya rumah sedara kat felda air tawar 2 kota tinggi lalu terus ke tepi pantai tp kejap je pun.. 

Sabtu lepas sebelum balik kl kenduri saing (kawan) hubs bak kata org kelate; kat utm. Tahniah syazwan dan isteri. Pastu terus kami balik kl.. 


Gambar last ni masa kami mkn kat rnr pagoh..tak kene dgn selera pulak dia punye sup kambing... 

Ok itu je bye... :)

Thursday, October 17, 2013

kenangan bawa MIL ke Cameron Highland


dah lama dah ni, tp belum sempat share sbb nak edit gmbr bagai takes time kan. ni masa lepas raya puasa haritu since MIL dah lama teringin nak g cameron kebetulan adik ipar ada so bawa sekali. kami tido semalaman je kat hotel kat sana.. quite selesa la hotel tu.. sbb nak pilih hotel yg dekat dgn pasar malam berinchang.. so dptla jalan kaki je ke sana. 


 penuh giler manusia.

 strawberry choc yg mmg sedap.. no wonder jadi fav food dato ct.. hehe.







teh strawberry kegemaran hubs sebagai bekalan masa depan.


puasnya hati bila dah update pasal ni.. nnti i update lagi k. skrg hubs dgn i masih di jb cuti raya seminggu woi. hehe.

Tuesday, October 8, 2013

Air tangan mak mertua

Pulut kuning yg diidam hubs.. saje2 buat sbb lama xmkn. Kari mil sedap...  I cume buat smbal tumis itu aje.. balik keje terus menumis.. yum yum.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...