Wednesday, June 4, 2008

matrix pilah

awal bulan 5 aritu
aku n family tunangku g anta suria daftar kat matrik pilah
and aku la pemandu berhemah nye
suria is actually adik tunangku, adik bongsu
and there are only 3 of them and he is the 2nd one


jalan mmg berliku2
risau jugak drive kat area bukit tu
ape nama bukit tu ek
bukit putus tu kot kan?
so aku yg tak biasa lalu kawasan tu terpaksa la memandu ngan slow
sebab org kat sebelah aku asyik sound
'bawak slow2,hati2!'
selang 5 minit die sound lagi
'brek..brek!'
so untuk tidak merisaukan semua org, aku pun pandu perlahan
hehe, tunangku ini.. mmg bikin gelabah tul la

anyway, baguslah at least aku lebih berwaspada kan..
nyawa bukan utk dipertaruhkan..
am i rite?
dan suria pun selamat masuk matrix



teringat pulak kenangan masa kat matrix melaka dulu
masa tu rasa cam budak2 lagi
skrg.. dah tua dah rasanya..

tapi aku suke kenangan matrix dulu..
rapat sgt ngan budak2 depan bilik.. and satu wing.. even just setahun..
lagipun struktur matrix ni sebijik macam kmm dulu
bilik die pun sama..huhu

back to the story... dalam kul 4, kami pun balik meninggalkan suria ngan dunia baru nya
'kat matrix ni, kene rajin study, tak boleh main2'
itu nasihat aku pada si suria
lucu pulak dalam hati,
aku nak nasihat org konon

aku punyelah malas dulu
heheh
takpe, malas2 pun macam berjaya jugak skrg
(macam jelah..heheh)

at least, aku rasa makin rapat ngan keluarga tunangku

bile aku dah bersama2 menemani suria masuk matrix

so ini antara gambar2 nye untuk tatapan semua

enjoy~

posing dalam kete

menunggu suria ambil kunci bilik


memenuhkan perut yg kosong di kfc

penat menunggu

p/s: rindu pada kawan2 matrix...



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...