Monday, June 9, 2008

persiapan??

belum banyak persiapan aku buat walaupun dalam perkiraan ada lagi 4 bulan
boleh ku katakan persiapan hanya 40%
belum abis beli hantaran, belum tempah mak andam, belum tempah dewan, belum tempah katering, belum tempah kompang...
sume belum???
so ape yg dah?
uish... byk nye jugak yg belum...
yg dah mungkin hanya persediaan mentalku.. hahahaha...
tapi aku dah beli barang kemas sbg hantaran dari pihak lelaki yg mana aku yg beli sebab yg nak pakai nye aku.. keh2..
so have to find yg betul2 menawan kalbu
at least i found yg betul2 cantik..
the bracelet n the ring..
of course it cost him a lot...
but, yang di bawah ini hanya gambar hiasan, hehe
the real one kalau nak tgk, kene dtg masa wedding aku nanti
sure aku tunjuk



btw, i'm so happy everything going under control..
beli barang sikit2, so dapatlah kirenye perbelanjaan tu tak lari...
bulan2 pun kuar sikit2 jek kumpul hantaran..

tapi aku actually dah tempah baju nikah
for both of us..
dari segi persiapan macam perabot pengantin
sume dah ade since dah beli last year utk akak aku kawen
of course still nampak baru
so tinggal the rest yg aku state kat atas
kursus kawen pun actually aku dah ambik bulan 12 tahun lepas
sebab masa tu rush g amik cos khabar angin kata nak naik harga n longer the session
amik kat putrajaya
so bagi aku kursus tu banyak jugak bagi ilmu
so amik berdua lebih baik
cume jgn mengada2 la
sebab org tahu kita lum kawen
yelah, mana ade org da kawen amik kursus kawen, tul tak?
hehe...
so kepada sesape yg dah ade plan nak bertunang atau kawen
better g amik skrg
(especially ditujukan kpd radhu n mirul,hehe)
sebelum they higher the price. rite?
so, till then... see u at next post~

1 comment:

diana-din/manja- said...

Intan..nak tanya..cam ne nk cari background mcm intan tu yer..akak punyer backg terhad la..tq 4 ur help..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...