Tuesday, June 3, 2008

setahun lebih??

jangka masa perhubungan bukanlah begitu lama..
boleh dikatakan cukup sekejap untuk buat kami mesra.. namun aku yakin dgn ketentuan dan takdirnya yang menemukan aku dgn lelaki yang ku kenali sebagai tunangku sekarang...
kami mula menjalinkan hubungan 1 februari 2007..
jika dikira dari segi masa dan waktu, kini baru setahun 4 bulan kami berkenalan
namun dalam jangka masa ini aku cukup bahagia di sisinya...
Alhamdulillah, boleh aku katakan hubungan kami sentiasa lancar..
setakat gaduh2 kecik tu biasa lah... (kdg2 besau jugak, heheh)

hes the one who loves to smile a lot
  • dia yang ku kenal
tunangku ni penyayang orangnya.. dia terlalu ambil berat tentang aku sehingga kan kadang2 aku naik lemas ngan sikap dia.. hehe
but then, itu dulu... the longer we knew each other, the better i feel... dia seorg yng cepat risau kalau ada pape menimpaku... kalau dulu kdg2 kami bergaduh ( actually, bukan kadang2) sebab aku geram die tak bagi aku buat itu ini, tapi skrg.. bile die tak ambik berat aku rasa risau n serba tak kena..
die yg ku kenal, pada awal perkenalan, mmg tak banyak ckp sgt.. agak pendiam, kalau bercakap pun tak lah buat lawak.. but then, makin lama die makin kelakar even pandai pulak buat lawak..
tapi bile aku suh buat sesuatu contoh nye cam suh nyanyi, sure die malu.. tapi kalau aku tak suh, suke pulak die menyanyi lagu ntah ape2.. (hehe, jgn mare darling)
aku bersyukur sgt sebab parents aku pun macam dah terima n makin syg kat die.. ayah aku lah yg paling rapat ngan die.. even adik aku pun, sebab mungkin diorg hampir sebaya, plus belajar di tempat yang sama.. and course yg sama lagi tu..(mmg kebetulan yang tak disangka)...
ayah aku pun kalau borak ngan die mcm excited je aku tgk..macam2 topik yg dibualkan.. sampaikan kdg2 bile aku nak interrupt..diorg ckp..

"g sana tolong ibu, kitorang nak berbual ni" (sambil gelak2)

so i guess.. diorg mmg leh ngam lah, sampai halau anak sendiri.. hehe, just joking..
seriously, mmg aku bersyukur..

ok, till then, story telling will be continue..

p/s: sedapnye kalau dapat makan pizza waktu2 petang2 ni... dominos pizza, pleeeeaassseee....!
aloha chicken, okay?

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...