Thursday, July 10, 2008

makan-makan

kelmarin, aku dan tunang g makan-makan
memang aku dan dia selera makan besar
tambahan aku yang mudah rasa lapar
dia kata, nak belanja aku makan apa saja yang aku nak
bile die dapat tahu berita 'itu'
aku pun pilih utk makan kat restoran sharifah kat bangi
aku selesa makan kat tempat tu
sedap dan berpatutan
tambahan pula, suasana islamic yang cube ditampilkan
mungkin lebih barakah dari kedai-kedai lain yang pelayannya tak pakai tudung


aku punye favourite memang nasi goreng kampung
memang kene dgn selera aku
dan dia memilih utk makan chicken chop

ini antara gambar-gambar yang aku snap that day, enjoice!

3 comments:

leen said...

intan
nak kawen remember
got to loose some weight girl
hehe, spoil the mood tul la aku ni kan
hehe

boo-lah said...

wau sedap.. air hijau lagi nampak sedap..! ni msti cuba ni..

intan zura said...

mmg nak kurus pun leen
huih, badan makin tebal ni
hehe
cube bulah
jgn tak cube
sedap tau

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...