Friday, July 25, 2008

konvo stuff

semalam aku & tunang g jalan2
cari blazer dia utk konvo tunangku 17/8 nanti
utk konvo mestilah nak yg baru2 and cantik
bahkan aku yg tak naik pentas pun
dah tempah baju kurung baru,
sandal pun baru
itupun tunang aku belanja
beli kat butik carlo rino aritu
ececeh
new arrival lagi, cehhh
nak tunjuk la betapa pentingnya konvo dia utk aku
cewah...
padahal duit dah byk abis utk hantaran.. emm..
dah tu semalam pas jalan2 g singgah restoran citarasa timur kat sksyen 15
bangi
emm.. makan kue tiaw gorang
tapi cam kurang sedap la pulak
itu je nak citer
tak lah menarik utk dikongsi kan
tapi sekadar mengupdate blog ku ini
hee.. enjoy the pics..







mekaceh utk semua yang sudi membace dan memberi komen
sgt appreciate
luv you guys~

2 comments:

sweethOneY said...

ek ehhh
sape yg konvo ni..hehehe
mstla kena lawa2 kan..t mst tunang nk ajak amik gmbr kat studio =P

intan zura said...

hehe
tulah pasal
special day
ini tunang punye konvo
sy sudah konvo 2006
next konvo tak tahu bile lagi
ececeh
mestilah amik gmbar studio
nak frame besar lagi..
heee.. ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...