Monday, July 7, 2008

souvenir, andam

last week aku balik rumah
menyelesaikan beberapa persiapan kawen ku
mmg hepi when its come to anything on my wedding

bile balik rumah
rupenye my mom dah beli souvenir utk guests
sgt hepi, thanx mommy
yg lebih hepi bile dapat tahu mom ngan adik laki ku yg susah payah pilih souvenir itu, hehe
sgt cantik dan berpatutan
moga all my guests appreciate hadiah ku itu
tapi souvenir utk vip belum beli lagi
nak beli spesial sikit utk org2 istimewa ini
so, bab2 ni biar my mom yg handle
shes good at this thing..

selain itu, kami pergi ke butik andaman yg telah kami tempah
pergi ukur baju tunangku
baju yg telah ku tempah itu tidak sesuai utknya in term of size
so, kak andam tu terpaksa buat baju baru
lucky him dapat pakai baju baru... naseb baik takde extra charge
so, after discussion, mmg aku puas hati sgt sume dah setel
byk jugak diskaun akak tu kasi
senang sikit discuss sendiri ngan owner die
plus, baju tambahan yg mom pilih utk malam berinai sgt la cantik..
hanya baju melayu, no korea, japan or whatsoever...
lagipun tak ambik byk baju cos fyi satu baju cost me rm200..
mahal tapi baju2 kat situ mmg cantik2.. so kami decide utk ambil 2 persalinan shaja
cukuplah, utk bergambar2...
my mom yg beria-riya nak suh aku ambil satu baju tu
kalau ikut hati aku, mcm tak payah sebab rase bazir je pulak
lagipun, my mom yg sponsor... so, bile my mom nak tambah baju tu, rase hepi sgt
i'm so lucky, aren't i?

till next post, daaa.....

4 comments:

nina said...

bape kos semua utk mak andam? satu baju rm200? mahal nye...

intan zura said...

kos semua rm2000/=
setakat ni tgk servis n pakaian pun cantik
belum tahu hasil
mudah2an cantik juge

boo-lah said...

sangat suspen nak tau apakah suviner tu.. msti cantik sesuai dgn tema weding kak intan kan..!

intan zura said...

biase2 je bulah
tapi lain la dari org lain
murah je
tapi boleh diguna setiap hari
jeng3...
;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...