Sunday, July 27, 2008

tak dapat tgk..

takde bende nak cerita sebenarnya
tapi nak jugak mengupdate blog
ececeh
siang tadi aku n tunang g jenjalan
kat mines
konon nak g layan citer dark knight
tapi seat best penuh, malas nak duk seat depan
sakit kepala tgk screen
so tak jadi la tgk
nampaknye kene la tgk dvd
sebab ramai kata citer ni best sgt
so mmg rase nak tgk sgt
emmm
kalau dapat download free dari internet
best jugak ek
heee.. nak free aje ;p



(harap maaf, pic di atas tiada kaitan dgn movie dark knight.. heee ;p)

9 comments:

ita.itu said...

wah ms tunang2 ni la ko kena mintak ajak sana ajak sini..sok2 dah kawin payah skit..hehe....

niell said...

tgk gambar bawah tu macam real lak tunang awak bergambar sebelah artis
kelakar lak..

intan zura said...

itaitu: tu la pasal, dah kawen nanti mesti susah nak dating2 selalu kan? huuuhu

niell: haah kan? ;p

13may said...

best arr gambaq last tuh :D

intan zura said...

13may: hehe
best kan kan kan?
cam real ek...

Hafizd said...

jom tgk hellboy~

abg syg said...

memg sy tgh brgambr ng artis tu..
jgn jeles sume....

ratna said...

wah...gambar tunang awak dgn gambar pelakon pompuan tu mcm real la..

intan zura said...

hafizd: best ke hellboy?
abg syg: perasan la tu! heee ;p
ratna: macam real kan.. sy pun tgk cam real je.. tgk lah sape yg amik..cehhh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...