Thursday, August 21, 2008

demam; ramadhan

sekarang ni musim demam kan
bos aku demam, member aku pun demam
ni aku pun demam tak kebah2 lagi
actually since semalam

masa tu aku kene jaga MAHA lak
alahai ape nasib demam waktu tu
semalam 3 kali aku makan panadol
kalau korang nak tahu
aku ni payah gile nak makan ubat
kire kontra la ngan tunang aku

tunang aku
pantang sakit sikit
suke je telan ubat
manja la tu
tak tahan sakit
mungkin sebab tu
perempuan yg ditakdirkan pregnant
bukan lelaki (eh, tak aleh2)
tapi betul what..

anyway, aku ni dah seram sejuk ni
ofis ni aircond pulak tu
nasib baik aku tak kene direct ngan econ ni
mau aku kejung

yang buat aku hepi
hujung minggu ni aku nak balik jb
(asyik balik je kan)
yelah, aku ada urusan
plus, mak aku nak ajak kami sekeluarga keluar makan2
menjelang bulan ramadhan yang akan menjelang tibe lagi seminggu
so guys, sape yang tak ganti pose lagi, haruslah ganti
kang kene 2 kali ganda
atau bayar fidyah...
tapi macamane pun puasa tetap kene ganti

adios...

8 comments:

13may said...

jaga diri :)

generasi said...

emm jaga diri..
emm aku lupa kau kawin bila ekk..
janji aku akan aku tunaikan..
kalau xtunaikan kau ketuk je kepala aku.

myza said...

ai intan...
a'ah semua nak demam...ekekeke

norash said...

sian demam yer..pape pun selamat mengganti pose..

intan zura said...

13 may: thanx

generasi: kawen lambat lagi, sila menyambut ramadhan dulu, baru ingat aku kawen.. heee

myza: musim demam kan kan kan?

norash: syukur sy dah abis ganti.. ;p

nina said...

biaselah......
kejap ujan kejap panas skrg ni.

apek terror said...

puasa adoi x larat nak tahan lapar nie...hehe..

intan zura said...

nina: tulah pasal kan?
apek: puasa itu bukan pilihan tapi kewajipan.. ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...