Sunday, August 3, 2008

hari minggu yang indah

hujung minggu yg lepas ni
aku spend masa ngan family
family datang dari jb
sgt hepi

then, kami dua kete,
(makcik and kakak aku beseta suami juga ikut)
pergi ke rawang
actually g tgk tunang aku kat sana
tgk rumah sewa dia dan hantar2 brg2 yg dia tumpang kat rumah aku
after abis study dulu

pergi rumah org bujang
biase lah takde pape pun
kosong semacam je
lagipun setakat ni tunang aku dok berdua je ngan kawan belajar dia dulu
yg kebetulan dapat keje tempat sama

masa aku sampai tu
tunang aku dah siap masak mi goreng utk aku sekelarga
aku kagum jugak masa tu
yelah, kali pertama tgk hasil masakan dia
aku mcm tak percaya

then, aku pun terus try rasa mi goreng tu
sedap!
bangga + hepi jugaklah sebab dia ni kire boleh masak la jugak
bertuah la, kalau aku tak sehat satu hari nanti
ada jugak yg sudi jaga makan aku kan?

aku nak letak gambar mi goreng tu pun segan jugak
al maklumlah org bujang
hidang pun dalam kuali
mangkuk hidang takde
hahahaha
jgn mare syg........

tapi honestly syg, kagum jugak dgn mi goreng mu
dari 5 star, ayg bagi 4, aci tak?

5 comments:

ita.itu said...

wah terer ek dia msk..sng ko sok2..hehe

ratna said...

wah..mee goreng yer. bukan senang tau nak rasa air tangan lelaki ni..

intan zura said...

ita.itu: tulah pasal, dia selalu ckp die tere, tak sangke mmg tere la jugak.. hee

ratna: tulah pasal.. mi goreng kalau org tak reti buat boleh tak lalu makan kan?

nimzoindy said...

Mee goreng je? Org johor mmg terer masak.. hehhe klu ada gambo letak je, ble wat kenangan nnt..
nimzoindy

intan zura said...

nimzoindy:
tunang sy bukan org johor die org kelate la..hehe
lelaki masak mi goreng tu kire hebat la kan?
keh3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...