Sunday, August 10, 2008

kad kahwin dah siap




sabtu aku g ambil kad kahwin aku yg dah siap
bile tgk kad dah siap
lega rase dalam hati
bulan pose nanti
aku leh rehat2 sikit
mungkin masa tu tenaga kuranglah sikit
byk perkara pun aku dah siapkan
kalau leh nak setel semua sebelum pose

aku rasa best je tgk kad aku ni
simple je sebenarnye..
tapi mmg pilihan kami berdua
kata tema white+purple
mestilah kad pun warna putih
plus, tulisan ungu..heee
Alhamdulillah, takde cacat cela atau pun kesilapan dalam kad aku ni
syukur...
;p

20 comments:

apek terror said...

gua punye mane ?? anta la...tp make sure nasi beryani gam power gua dtg ok..

boo-lah said...

sy punya pun mn? ada ka? haha.. besok dan2 nak pi beli baju nk pi kendr kak intan ni..

~Cinta Milo Ais~ said...

wah putih purple..sweet je colour yg di pilih macam bakal pengantin gak hehe

Princess Redbloodsnow said...

sure munge² jek ati tuh kan bile nengok kad tawen dh ciap....

mesti menghitung ari jek lg neh...huhu

ratna said...

wah..dah siap kad kawin dia yer.. lepas ni mesti bz cari alamat kengkawan kan..

Letting the time pass me by said...

Nice Blog...

Selamat Menyambut Bulan Kemerdekaan...

sempena bulan merdeka nie nak share video kemerdekaan...
http://www.youtube.com/watch?v=b0Vjb8UlDus

intan zura said...

apek: lu nak dtg ke apek?
kalau nak dtg, aku pos kad..
janji hadiah sampai pun takpe.. keh3

bullah: nanti tgh bulan pose baru akak pos, sure sampai k

milo ais: mekaceh... ;p

intan zura said...

princess: mestilah... heee ;p

ratna: haah kak, mmg tgh cari pun.. hehe

letting... : thanx... selamat menyambut bulan kemerdekaan juge..

ad3ck said...

err walaupong kenal kat blog je...

...nak kad satu! ;p.

intan zura said...

ad3ck: sure ke? pasti mau dtg ye..
no problem kalau mahu invitation, tapi kene la dtg kan kan kan?

apek terror said...

boleh datang bagi kad...tp baryani gam ar...

D.i.e.y.L.a said...

kakak.
tak nak pass kat sini gak ke?
heeeee~

neverletmego said...

ala..kad dia dah siap..:)
amik berapa lama ye masa nak buat tu..bestnye intan dah siap.
khmis ni nad baru nak pi buat

generasi said...

emm taniah dah nak kawin hehehe
nnti bulan pose mesti banyak kerja kalau dulu masak tok diri sendiri pas nie masak tok suami lak. kalau malas ajak makan kat luar tol x

KAKTINY said...

masuk bulan posa buleh start pos lah yek kad kawin tuh..

intan zura said...

apek: beriyani tak gam la, hehe

dieyla: meh la dtg kat ulu tiram

nad: sekejap je kad leh siap, tapi intan bagi masa lama sikit kat kedai tu, kot2 terubah fikiran... selamat menempah kad kawen nad..

generasi: thanx for the sweet comment..
masak utk suami mesti beshhh

kaktiny: haah kan kak, tgh bulan 9 nanti intan nak pos..

nina said...

dah xlama lagi kan
mesti gembira je kan ksrg?

intan zura said...

nina: ye nina, sgt gembira, tapi bile sudah makin hampir ni, rase macam tak percaya pulak.. heee

LaiNi said...

bagus la kalau dah siap.. lagi bagus simple.. jgn terlalu over.. membazir.. masa² skrg ni "masa² kering". lepas kawin nanti byk guna duit. Semoga dipermudahkan segala urusan.. amin.

intan zura said...

laini: betul la kak, ni pun dah terasa kering, tapi mmg kene jimat cermat..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...