Thursday, August 28, 2008

tag 5 oleh ima

kena tag dek ima

so kerna arini tiada ape yg leh ditulis jom layannnnn

1)What were you doing 5 years ago
5 years ago is 2003 right? baru mule nak buat degree masa tu, degree pertanian.. masa tu kirenye baru abis matrix.. ala2 budak2 junior yg kelakar la kan.. naik bas ke fakulti.. kurus kering time tu, penat berjalan.. ;)

2)What were the 5 things on your to do list today?

seriuosly, takde pape plan for today, but try to plan la skrg kan...

1) cari bahan thesis sikit n tambah isi (boring kannnn?)
2) tghari nak balik bilik sidai baju
3) nak diskus ngan tunang pasal rumah, semalam hang sebab die tertido, aisehhhh
4) tampal setem pada kad2 kawen yg bakal nak pos
5) malam ni nak layan kekasihku seru kat website tv3, syok pulakkkkkk

3)What are 5 snacks that you enjoy?

1) mister potato
2) aiskrim

betul2 tak tau nak tulis ape... erkk



4)What are 5 jobs you've had?

1) jadi pengemas umah
2) tukang sapu rumah
3) tukang bancuh kopi ayah
4) driver yg berlesen dan berwibawa
5)skrg ni research assistant

aci tak??


5 People i want to tag :

1) nad yg cun
2) kak ratna sweet
3) bullah
4) kak zura (azuralovenizam)
5) dieyla

kalau dah pernah jawab @ malas nak jawab, abaikan saje ok...

selingan..


bersama kawan2 lama.. (pic taken about few months back)

9 comments:

ratna said...

intan..akak dah buat dah sblm ni. awak leh baca kat sini http://ratnamurniwati.blogspot.com/2008/08/tagged-dari-kak-piah.html

neverletmego said...

nad tu me ek..even bukan i pun..nak buat gak..:P

neverletmego said...

eh baca2 dah penah buat la syg..:P..nad nak balik kg ni..jum ikut.heheh

intan zura said...

ratna: heh, tag ni macam dah basi ke..
sume dah buat, huhu

nad: of course its u la dear, nak balik kg je nad ni ek, have a great journey yee..

D.i.e.y.L.a said...

kakak.
tag ni dah lame la rasenya.
hehe.

boo-lah said...

hiha.. takpe.. Boolah tanpa segan silunya sedia menjawab segala tag atapun kemusyqilan..

apek terror said...

bape kali tag sebulan da....x penat ker...

kalau kawan lu tanye gua lu buat x tau je yea...

intan zura said...

dieyla: ok2.. huhu

bullah: cayalah bullah, bullah mmg baeeekkkk...

apek: ala saje je isi masa lapang, ko jgn jeles la apek...;)

[yAN!e][pUTraJAya] said...

semua comey2...hehhehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...