Tuesday, August 12, 2008

tampal alamat

korang,
aku baru je selesai tampal alamat kawan2 kat sampul kad kawen aku
sebahagian jelah yang mana dah bagi alamat tu
saje lah buat awal2, cam excited je nak gunting2 tampal2
suke lah aku buat2 bz dgn persiapan kawen aku ni
heee
aku pos ni kad ni dgn ikhlas
dgn harapan semua yg aku jemput tu dtg
yelah, kita jemput pun bukan semua
yg dijemput tentulah kita harap dtg kan
kalau tak sia2 jelah
at least, pos hadiah pun jadik lah
hahaha






senang je taip n gunting, nak tulis2 malas...


lusa (khamis) aku cuti
g wat test hiv
kat johor la
sebab kata mak aku
wat test tu kene kat negeri kita nikah tu kan
itu lah yg aku tahu

yelah, kang semua benda lain setel
borang nikah tak setel
tak kawen la aku jawabnye
tul tak?
heee ;p

jumaat ni aku nak g shopping souvenir ngan mak aku
hujung minggu ni (ahad) lak tunang aku konvo kat utm skudai
ada sesape yg akan konvo jugak?
congratz ye...

mungkin lama lah aku tak online
ahad baru aku balik sini
nanti balik dari johor aku update gambar konvo tunangku ye...

kepada yang dah kawen tu
tentu korang tahu kan perasaan gembira wat preparation
cam best sgt kan kan kan....
;p

18 comments:

anakmalaysia said...

Anakmalaysia suka pergi kenduri kahwin ni. Manyak gadis2 bersama ayah dan ibu mereka. So boleh berkenalan dengan gadis, ayah dan ibu sekaligus... senang cerita.... hehehehee...

so jangan lupa hantar kad kat alamat anakmalaysia yer

intan zura said...

anakmalaysia: mau kad ye? sure mau dtg kan..? jgn temberang ye, hee.. sila bg alamat, nanti sy pos.. ;p

13may said...

hehhe hehhe...

selamat selamat :)

intan zura said...

13may: semoga semuanya selamat.. ;p

boo-lah said...

wiiihuu.. besaqnya tulisan takut2 posmen xdpt baca kot.. haha.. dok carik2 kot2 sy punya tselit skali kat situ..

generasi said...

emm awk kawin bila ekk..
nanti saya nak buat satu entri untuk ucap awk kawin.

intan zura said...

bullah: takut lah dapat posmen rabun kuat, tu yg tulis besaq2.. jgn risau, nama bullah akak dah taip pun.. nanti nak bulan pose dapat la kad tu..heee

generasi: sy nikah 17/10, kenduri 18/10, ye ke nak wat entri khas ni.. alahai, syahdu pulak rase, mekaseh ye..

Gobok Buruk said...

erm... tengah menghitung hari bahagia...teringat akak zaman dolu2

ad3ck said...

selamat buat preparation ehehe. mesti hang seronok kan? oo kahwin mase raye nnt ey? double celebration ar ;)

intan zura said...

gobokburuk: akak dah merasa, kali ni sy lak rase.. heee

adeck: taklah double celeb sgt sebab dah 2 minggu raya walaupun masih syawal tp taklah terasa raya sgt lagi... hee ;p

LaiNi said...

masa aku kawen dulu.. aku wat souvenir sendiri.. penat weh.. dapat buat 400 jerk.. hehe.. kalau beli lg senang rasanya. tapi masa² nak kawen tu kita nak sgt buat yang terbaik kan.. x kisah bersengkang mata. Hehe..

kad kawen beli kulit ngan sampul jerk.. dalam buat sendiri.. semua nak wat sendiri.. kalau boleh buat pelamin.. mmg aku buat sendiri.. ekek.. excited sgt.. hari bahagia..

KAKTINY said...

suker ler tuh.. nak sopin2 la palk yer.. bestnyer..

sekarang senang kan.. taip print gunting dan tampal..

nak lagi senang.. print terus kat sampul tuh.. (kaktiny buat camtu jer..) - jimat.. tak yah gunting dan tampal.. takyah beli gam.. hihii

IdzaRis said...

ooo..dah tak lama dah tu...

intan zura said...

laini: tak rajin lah nak buat sendiri souvenir, tak bape kreatif, lagipun tak sempat rasenye

kak tiny: shopping hantaran sudah, tinggal shopping spuvenir je.. eheh

idzaris: hehe, dah tak lama ek, ni yg excited ni..

apek terror said...

address gua lu mcm lupe je?

x nak jemput ckp je gua optimis phm la jgn risau haha...

excited beno lu ek..klu interview dgn noh gadot gua bley kawtim kan..

marjerin said...

semuga selamat semuanya

nazzman ibrahim said...

untuk nazz tak ada ke jemputan ni hehehe

menteil said...

nak kawen dah ek..
congraz.. hehe..

er.. kena ke aku bagi alamat aku sebab aku memang suka gi kenduri kawen..
bukan nak mkn pon.. mencari calon.. hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...