Tuesday, September 23, 2008

announcement

ceh, macam nak announce ape je kan..

aku sebenarnye nak announce majlis perkahwinan aku


*seperti kat sebelah kanan, aku akan biar je kat situ until majlis aku selesai

majlis nikah: 17/10 pas smyg jumaat
malam berinai: 17/10 pas maghrib
jamuan makan: 18/10 11pg -5.30 ptg
aku sanding: 18/10 2.30 ptg

so to kawan2 bloggers sekalian,
yg rasa2 teringin nak makan nasi minyak org johor
& tgk aku secara live, jom dtg kenduri aku...
sila inform aku kalau teringin nak dtg okkk
kehadiran kalian dialu2kan.....


;)

note: aku bukan ajak2 ayam tau~

update:
majlis di ulu tiram, johor
di Dewan Raya Felda Ulu Tebrau

senang je, kalau dari highway
keluar exit senai

20 comments:

Mr PenyuBiru said...

nikah kat mana? tak cakap pun. kalu kat area kl selangor ke,bleh la pi menyibukkan diri.hehe..

ko memang ajak² kan?kan? hehe..

mebby said...

hehheh..kita orang johor...so leh lah dtg...bgtau ler kt mana erk

intan zura said...

mr p: nikah kat johor, kat ulu tiram johor..
mmg ajak, meh ler

mebby: org johor eh? meh le, kat ulu tiram, dkt je ngan jb..

Abot Lin said...

dear,

omedeto!!
gomei sebab tak leh nak attend your wedding.. wishing u all the best!

intan zura said...

abot lin: its okay, must been bz prepare tuk ur new house kan? ;)

debikdebuk said...

...

tahniah..


...

intan zura said...

debik: thnx!! ;)

puterikurekure said...

wah wah!
bestnye nak kawen...

abang..jom kite sanding skali lagik!
hehehehe~

btw, congrats ok!
:)

generasi said...

sayang sye masih belum ade lesen motor...

intan zura said...

puterikure2: hehe, sanding la lagi~

generasi: alahai, takde lesen lagi eh..takpe la gitu kan...

==|eiMy iMiA|== said...

tahniahhh!! waaa bestt nyer sorang mmg blog nak tawen dah...bila la turn eimy ek??? huhu...tapi malangnya...eimy tak dpt p sana..sbb eimy kat utara tanah air..kulim kedah..wish ur wedding ceremony akan berjalan lancar...amin!!~

intan zura said...

eimy: oic... sob..sob..sob, takpela, dah jauh kan, nak wat cmne, anyway thnx doakan... Amin...

Mr PenyuBiru said...

lupa lak, takut terlupa nak wish, so aku wish skang.

Tahniah! Selamat Pengantin baru. Semoga kekal bahagia dunia akhirat.

lankapo said...

salam,
tahniah semoga apa yang dirancang berjalan dengan lancar, kalau kelam kabut biasalah tu hehe

bagus lah buat awal2, klu ujung tahun jadik macam saya. Banjir di Johor..

intan zura said...

mr p: terima kasih daun keladi... ;)

lankapo: tula pasal buat awal, takut juga, kita cuba mengelakkan dari sebarang bencana, namun Allah menentukan segalanya......

shalin said...

kalo dari jasin jauh tak?
heheh
shalin kat jasin skrang nie
best la dah nak kawin
shalin baru putus cinta
sedih sangat2

intan zura said...

shalin: jasin tak lah jauh sgt kan
mungkin 2 jam kot, meh le sini.. ala, jgn sedih2 eh, nanti shalin jumpe pengganti yg lebih baik ye....

miezi said...

taniah..jeles2!!

mebby said...

tau tau kt ner tu..insyaALLAh ti kita dtg..mmg dekat bebenor..

intan zura said...

miezi: jgn jeles la ye, nanti ur turm pulak kan?

mebby: kite tunggu kedatangan mebby ye.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...