Wednesday, September 24, 2008

biskut coklat chips

hari raya

hari ni org2 kat opis aku dok mengusik menyakat aku

Encik Z: (berkata pada boss aku) Doc, mana duit raya?

boss : saya tak bagi duit raya pada org tua... (gelak2)

Encik Z: org yg da kawen kenelah bagi yg blumkawen, org yg nak kawen pun sama

aku : (sengih macam kerang busuk)

encik Z: org tu da tak fikir nak raya, ikir nak kawen je..

boss : haah, nak balik tuk kawen je

encik B: haah... (gelak2)

aku : eh saya semangat nak raya tau, ni balik nak wat biskut raya.. hehe


saje aku nak bagitahu
walaupun majlis aku dah tak lama
semangat nak raya
masih berkobar2 tau!!!

ujung minggu ni aku nak wat biskut raya
coklat chips
tu tandanya aku masih nak raya
nak rase???
meh dtg umah aku
tapi aku takde sampai raya ke 6
balik kampung opah kat perak
hikss...

selamat hari raya
maaf zahir & batin
buat semua pembaca blog aku & kawan2 bloggers sekalian......

;)


note: awal sgt ke bagi ucapan?

11 comments:

Mr PenyuBiru said...

Slmt Hr Ry Mf Zhr Btn jugak. skang nie seme orang dah mood raya dah.so bleh je ucap awal².hehe..

intan zura said...

mr p: bagus2 aku tahu ko mesti lagi nak beraya kan..dah ade baby 2nd tu.. maaf zahir batin.. ;)

puterikurekure said...

hehehe..
ye ke ni?
(muka suspecious)

:P

intan zura said...

puterikure2: ye kot... hikss

debikdebuk said...

kiranya mcm perayaan 2 dalam 1 la ni. pas serono raya, seronok kawen lak..

intan zura said...

debik: tulah pasal.. best best..

==|eiMy iMiA|== said...

Salam Lebaran Salam Aidilfitri
Maaf Zahir & Batin...

Intan lik perak area mana???
Mana tau mengkala eimy trun ipoh..
leh lajak p sana...ehhee

generasi said...

selamat hari raya gak

intan zura said...

eimy: perak kat behrang je..hikss, ipoh eh? jauhhhhh....

generasi: selamat hari raya.. ;)

ghimau said...

oo dah dekat nak kawin ke? tahniah :)

~BeRry_DaD~ said...

wah coklat chip..sy smlm br dpt resepi 2.hajt at nk wat sb nmpk sdap~~

~dh trn perak,maila umh kite =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...