Thursday, September 25, 2008

cant believe its true

dah tak tahu nak tulis ape lagi kan
semua org sibuk nak balik
sibuk nak raya

minggu ni minggu last keje
dan esok adalah hari last aku keje sbg ra kat sini

2 minggu akan dtg
aku akan jadi penganggur
seminggu selepas tu pulak
aku akan jadi full housewife & part time student
hikss

aku bukanlah menganggur pun nanti
just rest a while..
focus pada study..
focus pada thesis..
then..
focus pada suami..
pada rumahtangga..


ohh.. another 3 weeks...
cant believe its true
i'm going to be a wife....

;)

13 comments:

Mr PenyuBiru said...

i also can't believe you going to be a wife. hahaha..

puterikurekure said...

hehehe...
mesti tak sabar kan?

ho yeaahhh!!!

boo-lah said...

sapa yang ganti kak intan ra..?
rekemen saya boley?

intan zura said...

mr p: hehe.. why arr? ;)

puterikure2: mesti la, sgt2 tak sabar ni.. hikss

bullah: nape tak bg tahu awal2, nanti akak tanya doc

.t e n t a n g.n a n i e . said...

wahh intan~
lg 3mggu..
sti berdebar2 kn?
btw,slamat hari ry =)

generasi said...

emm dah siap dah ngn janji aku nak wat entri untuk ko

intan zura said...

nanie: wat masa ni lum cukup berdebar, kdg2 debar, kdg2 excited,mungkin lagi seminggu nak hari tu, baru neves lebih kot, selamat hari raya nanie

generasi: thanx!! nanti aku nak bace entri tu.. kalau free, meh le dtg kenduri

~BeRry_DaD~ said...

intan dear..

congrat..congrat..1000x
xsbr nk negok pic wddg intan..
tens ya invited sy..nk dtg tu myb xleh..jaoh sngt..btw hope intan ep slalu

~~slmt ari raya~~

intan zura said...

berry: thnx ye.. nanti intan letak pic byk2.. ;)

nellyberry said...

tahniah on ur upcoming weeding.

salam aidilfitri

shalin said...

waaaaa..bestnye.uwaaa..jelesnye

intan zura said...

nelly: thnx a lot... ;)

shalin: jgn jeles la syg, nanti ur turn pulak kan?

==|eiMy iMiA|== said...

oct nov dec jan feb...arghh lama lagi la....nie jeles nie...aduiiii...jangan lupa update pic tawen nanti byk2 tau...hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...