Wednesday, September 17, 2008

genap lagi sebulan

hari ni 17 september bersamaan 17 Ramadhan
genaplah lagi sebulan
aku akan bernikah dgn insan tersayang



moga masa sebulan yang tinggal ini
akan aku perguna sebaik mungkin dalam persiapanku menjadi isteri mithali
mudah2an.......

doakan aku bahagia bersama pilihan hatiku ini..




selamat meneruskan ibadah puasa

;)

22 comments:

~Cinta Milo Ais~ said...

mesti jantung dah dup dap dup dap sekarang ni hehe

intan zura said...

cintamiloais: semalam tgk video kak long nikah dulu, nervous lak..hiks..

love is forever said...

adoilah tak lama dah tu weiiiiii...hehehe

13may said...

waaa....darah manis nih :D

Mr PenyuBiru said...

jaga diri elok². tunang ko pun same. darah manis nie orang tua kata.

[LADYKiKi] said...

wahhh.. semoga kekal selamanya..

intan zura said...

fina: dah tak lama kan, isk, suspen lak

13 may: manis ek? patut byk semut, hiks...

penyubiru: insyaAllah.. moga semuanya okk belaka

kiki: thanx.. ;)

nazzman ibrahim said...

dok tunggu kad undangan tak sampai2 sedihnya hehehe

intan zura said...

nazzman: yeke? kad pun da abis.. hiks..

miss cloudy said...

all the best to u

generasi said...

ala emm xyah tgk ape2 sampai nanti masanya ko xde perasaan ape2 lak
hehehhe

==|eiMy iMiA|== said...
This comment has been removed by the author.
==|eiMy iMiA|== said...

fewitttt tak lama dah...persiapan mcm mana intan??? eh jap jap....hari nie kan 17 September bersamaan 17 Ramadhan...bukan 17 October bersamaan 17 Ramadhan nie intan...hehehe nevessss punya pasal la tue...hehehee....tahniah...

Rai said...

intan ... rai doakan semoga bahafia hingga ke akhir hayat and panjang jodoh hingga ke syurga..Amin

intan zura said...

miss cloudy: tenkiu, tenkiu!

generasi: kurang faham, ape maksudnye tu?

eimy: awak sorg je perasan, tapi sy da betulkan, tocei2.. hiks

rai: amin... million thnx! ;)

intan zura said...

eimy imia: kenapa tak leh access blog awak? mmg awak wat gitew ke?

ad3ck said...

wah. semoga hang berbahagia. tahniah. chuak tak? ;p.

intan zura said...

ad3ck: cuak? ade sikiit.. hiks..

.t e n t a n g.n a n i e . said...

wah intan~
smkin hampir 'kesitu' yer..
congratz dear!~

wish you a happiness for both of you =))

intan zura said...

nanie: mekaceh2... ;)

LaiNi said...

wah... x lama lagi.. nanti bila sibuk raya.. lagi x terasa masanya dah tiba..

intan zura said...

laini: tulah kak, bile sibuk raya, tau2 je dah nak tibe tarikh..hiks...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...