Wednesday, September 24, 2008

keseganan

aku telah mengalami satu situasi yg menyegankan

padan lah muke aku
sape suh tak tahan

haha

aku tadi g kedai kek
kerana kelaparan pule

ooppss, lupe nak ckp
aku tak pose la kan
nak wat cmne
ingat kot penuh pose tahun ni
hehe, mmg tak mungkin la

bile aku g kedai kek
aku g beli sandwich telur
sekali kat kaunter tu
yg jaga lelaki lak

aku ngan selamba bayar
bro tu senyum je
mcm hormat aku la

bile kuar kedai
aku macam baru tersedar
biar betul aku selamba badak beli makanan time bulan pose ni


macam mimpi lak

tapi kalau diingat balik
tahun lepas aku siap beli kfc lagi
hahahaha
(tapi berdua ngan kawan aku)
said, ko ingat tak??

nak wat cmne
mestilah aku makan kan
org lain berlapar dapat pahala
aku lak tak dapat pape

hiksss

saje nak cerita kat korang~

:)

12 comments:

rbz said...

berani betul...hehehe...
aku paling berani pun order McD ...
tu pun delevery...
tapi malu gak r...hahaha

sepet a.k.a zack_u said...

betol2...
baek makan je..
perot pon kyg..
hehe!!

salam kenal

intan zura said...

rbz: delivery pun sama gak syg oi.. lelaki gak, hikss

sepet: tul2, janji kenyang. salam kenal jugak.. ;)

Aleeya said...

wah nak kawen ekk, bestnye he he
thanks for visiting my blog
selamat hari raya
n selamat pengantin baru he he

generasi said...

emm nasib baik aku comment selepas berbuka.
kalau xkekilan aku

ad3ck said...

lenkali klu dia tany ckp neh untuk berbuka ehehe.

Al-BIMA SAKTI said...

salam,

salam ramadhan

salam singgah

salam kenal...

intan zura said...

aleeya: hehe, terima kaseh ..

generasi: naseb..naseb..

ad3ck: nampak sgt bohong, baik aku diam.. hikss

al bima: salam kenal.. ;)

ghimau said...

ish ish.. :)

apek terror said...

gua relax je beli...same bayar same makan aiskrim moo lagi...

intan zura said...

ghimau: ish..ish

apek: lu mmg... gua lain sikit.. gue taknak naik kete mayat... haha

==|eiMy iMiA|== said...

hekhekhek...baru smlm dgn selambe g beli ayaq kotak...hehehe..ape nk wat..tp intan kalo pmpn beli lelaki tak leh kata apa..tp kalo lelaki beli...sure org pandang pelik...hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...