Wednesday, September 3, 2008

muhammad haridh wafiq


comel je kan, cute je kan???

semalam
aku and boss and beberapa staff makcik2 kat sini
g hospital seremban
nak tgk ofismate aku yg aku ckp baru bersalin tu

alahai
sehat pulak tgk die
sebelum ni 3 org staff sini bersalin
sume muke after bersalin tak larat je
tapi kak lela ni nampak cergas je

anak die
comellllllll sgt
aku ni mudah sikit tersentuh hati
tgk baby kecik2 ni
konon2 aku pun tak sabar la kan
nak jadi mak
hik hik

muhammad haridh wafiq
itu nama yg kak lela n husband nak g
baby cute tu
ringan je masa lahir
2.9 kg
tapi nak keluarkan
mmg berhabis tenaga kata ibunye

tapi syukur
dapat lahir normal kan

diorg semua pakat kata kat aku
pasni intan pulak
aku pun dalam hati 'Aminnnnn...'
dah org doakan
kita aminkan jelah
(walaupun aku lum kawen pun lagi, heheh)

ape2 pun
teringin nak dapat anak kan
tapi tunang aku asyik kata
nanti dulu
hidup berdua dulu
sob..sob..

tapi aku nak jugak
kire ape aku kan?
hehehe
mudah2an Allah bagi aku rezeki cepat pas kawen nanti
korang doakan ek...
;)

selamat berpuasa korang
hari ni dah hari ke 3
yeay!

17 comments:

13may said...

hehhe hehhe....

tahniah buat mereka :)

intan zura said...

13 may: terima kasih dariku mewakili mereka... ;p

AzuraloveNizam said...

kalau boleh biarla dpt sorang dulu,pastu baru plan..ini pendapat akak ler..nanti penat nak jawab pertanyaan orang..cthnye dah ada isi ke blom..hehhehe..akak dah merasainya dik...wpon tak plan..masih blom rezeki..sedih wooo..

intan zura said...

azura: takpe kak zura belum ade rezeki, mungkin Allah nak kak zura hidup beruda dulu, jgn putus berdoa ye... intan mmg plan nak dapat anak cepat, mudah2an dimakbulkanNya..

[yAN!e][pUTraJAya] said...

salam puasa di bulan Ramadhan intan..
he he he....kalau bendera jepun tak naik tiang...memang puasa penuh ler...hehhehe

intan zura said...

yanie: nampaknye mmg tak penuh le kan yanie, dah namanye pempuan..

ad3ck said...

comel. macam penulis komen neh gak, comel. ehehehe. eh nama hang intan izani ka intan zura? konpius2 ;p.

intan zura said...

ad3ck: namaku intan zura, hehe, izani tu nama tunangku..

boo-lah said...

Amin.. cepat2 kak intan dpt baby mcm kak su.. xpnah tgk baby kak su lagi ni.. wuu sedey..!

generasi said...

taniah buat mereka...
yg pentng puas2
nnti dah dapat anak susah nak enjoy

intan zura said...

boolah: doaakan akak ek, kalau leh mmg nak cepat.. ;)

generasi: ye, hidup nerdua nikmatnye lain dari hidup bertiga.. bergantung pada nak cepat atau lambat kan..

neverletmego said...

ala..comei nye baby tu..:)
erm..

apek terror said...

gua tgk baby dri jauh je risau if gua usik patah tgn dia mcm lembik je kan...

tahniah kak lela anak nie laki ker gurl hahah...

kad2 mane?

menteil said...

cumel sungguh!!
lama tak tengok baby depan mata..

intan zura said...

nad: comel kan kan kan?

apek: baby boy ni, nama pun muhammad, takkan gurl pulak..

menteil: mmg comel, sila la kawen, utk dapat yg sendiri punye.. ;p

niell said...

cute sgt, kecek je baby boy ni....

intan zura said...

niell: cute kan..? ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...