Tuesday, September 9, 2008

packing brg & tak sahur

aku sedg dalam proses packing brg2
ambik kotak sebanyak mungkin
susun buku2 yg bertimbun
fail2 yg banyak
nak pindah ke umah baru
pertengahan bulan ni insyaAllah dah leh dapat kunci rumah
so boleh start pindahkan brg
after dah cuci segala bagai nanti

sejak dua bulan lepas
aku dah malas nak susun brg2 dalam bilik
mood dah takde nak stay kolej
bayangkan sejak 2003
stay kat kolej yg sama
sejak degree sampai master ni
mmg excited nak dok umah pulak





tgh kemas2
jumpe pulak buku ni
25 tips menjadi pasangan bahagia
buku ni kawan baik saya, nazirah
yang bagi
buku ni nampak simple
tapi isinye sgt best
mengisahkan cinta Nabi pada Aisyah
mmg seronok bace
bagaimana Aisyah cemburu pada pada Nabi
menarik sgt
byk sy dapat dari buku ni

oh ye hari ni saya tak sahur
tak terjaga dari tido
sempat bangun minum air masak byk2
nasib la baik
semapt juga minum
biasenye setiap pagi saya pekene roti sekeping ngan secawan milo
tapi takpe
ni walaupun dah pukul 3.40ptg
masih bertenaga
kebetulan pulak buke dgn nasi lemak semalam
so byklah sikit tenaganya


rupe nasi lemak yg senget benget setelah di angkat
oleh, rasa dia boleh tahan~


hari ni dah hari ke 9 pose
nanti g bazar
jgn pulak beli byk2

selamat berbuke~

;)

8 comments:

generasi said...

alamak kenape lah masa bula2 suci mcm nie lah banyak post mengebai makanan

intan zura said...

generasi: memandangkan bulan suci ini, dari awal pagi hingga ke petg, ape yg ada kat kepala, hanyalah makanan, anda kene sabar ye... hikhik

ad3ck said...

ehehe apasal yang 25 tips menjadi pasangan bahagia tuh blink2 ;p.

intan zura said...

ad3ck: saje suke2,cute sikit blink2

love is forever said...

salam dak intan..org nak nikah ni bau wangi yer...hehehe

13may said...

camna buat blink2 tu eks???

Mr PenyuBiru said...

Ooo..sebelum nie duk hostel ek. Nanti dah pindah duk rumah sewa, jangan lupa beli periuk belanga dan kelengkapan utk memasak yer.takyah lagi buat Pemanasan Berperingkat tu.hehe..

intan zura said...

fina: bau wangi ke? hik hik

13may: senang je, nanti tgk kat blog semula k, sy bagitau cara.. cehhhwah

panyubiru: sudah ku beli semua kelengkapan ..;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...