Tuesday, September 16, 2008

tag dari kawan baru

1. Link to your tagger and post these rules on your blog.
2. Share 7 facts about yourself on your blog, some random, some weird.
3. Tag 7 people at the end of your post by leaving their names as well as links
to their blogs.
4. Let them know they are tagged by leaving a comment on their blog


tag ini dari suki

7 fakta mengenai aku eh?? emm... ok, aku tulis jela, ape yg terlintas

1. aku ada sebijik kancil ber flat johor, dan aku syg sangat kete aku ni, wlaupun kecik aje tak macam kete org lain ;)

2. masa drive aku mmg suke mengomel, paling pantang, org suke potong que masa tgh jam .. mmg aku membebel tak ingat

3. aku ni anak manja. sgt manja dgn ibuku.

4. aku ni mudah sgt simpati pada org. mudah sgt. aku takkan hampakan org2 yg aku sayang, let say, like, family aku minta pape, adik aku minta belanja ke, mak aku ajak tolong ape2 ke, mmg aku takkan menolak la. sian. apetah lagi melihat org minta sedekah ke.. tapi ape2pun, still depends pada situasi..

5. aku dah bertunang, and bakal mendirikan rumah tangga lagi sebulan.

6. aku suke menulis, dan berangan nak terbitkan novel, tapi mungkin masa belum sesuai..

7. hari ni aku dah pose 16hari, means aku lum tinggal lagi pose tau.. hiks... sekian terima kasih...

aku nak tag pada

1. penyubiru
2. bullah
3. generasi
4. ad3ck
5. berry
6. fareeni
7. apek

sila jawab...
aku malas nak link kan korang 7 ni, u know who u are kan?
ni lah antara bloggers yg sering lawat aku, mekaceh....

kalau malas nak buat tag ni.. abaikan je, tiada denda dikenakan~

;)

7 comments:

LaiNi said...

tq.. nanti akak wat k.. ;)

Mr PenyuBiru said...

inta, aku dah buat dah tag nie sblm nie.hehe..selamat aku.by de way, thanks tag aku.ingat jugak ko kat aku yer.hehe..

intan zura said...

laini: hehe, ok kak... ;)

penyubiru: welcome2.... ;)

generasi said...

emm kelakarkan hidup kite nie

intan zura said...

generasi: cam tak caye dah 24 tahun hidup, merata2 dah g, dah lalui.. ;)

berry said...

hai intan..tens ya tag kite
~salam Ramadhan

intan zura said...

berry: no problemo....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...