Sunday, September 21, 2008

tag lagi...

tag raya ini dari miss nurul yg baru bertunang.. hikss


Berapa pasang baju raya anda taun ni dan kaler apekah?
Ade 3 pasang da siap… semuanya hadiah2 dari family

1. kaler oren pudar.. bunga pink, sweet je (hadiah birthday dr my sis)
2. biru bunga kelabu (hadiah dari my mom)
3. biru (sendiri beli)

ada sepasang lum tempah, yg ni hadiah dari bakal ibu mertua

Apakah makanan raya tradisional kegemaran anda?
semua lauk pauk yg ibu saya masak, ketupat yg ayah masak... yummy! rendang my mom is the best rendang to me..

Apakah biskut raya kegemaran anda?
almond london & tat nenas, as always...

Bape banyak duit raya anda dapat n spend untuk bagi kat bebudak?
dapat tidak mungkin la lagi kot, hikss
spend kat bebudak, lum pernah bagi pun
raya tahun lepas first time bg duit kat org lain
itupun pada ayah, ibu dan adik
;)

Apakah aktiviti malam raya korang?
tolong masak kat dapur, tgk tv... hikss.. ish, bikin tak sabar je tau..

Okay..bagi menyemarakkan suasana lebaran yang bakal kita sambut tak lama lagi.. saya ingin berkongsi tagged ini pada :~

generasi
princessredbloodsnow
eimy
ladykiki
puterikure2
shalin

kalo rajin wat, tak rajin abaikan ye... jgn susah2 hati.. hehe

;)



tag kedua

dari kak ratna

1. The person who last tag you is:
~ ratna

2. Your relationship with him/her is :
~ kawan blog

3. Your five impression of him/her :
~ suvh a sweet mommy and wifey

4. The most memorable thing he/she had done for you:
~ selalu leave komen.. ;)

5. The most memorable thing he/she had said to you:
~ lum jumpe pun..

6. If he/she become your lover, you will:
~ never & never will

7. If he/she become your lover, thing he/she has to improve on will be:
~ never & never will

8. If he/she become your enemy, you will:
~ takkan lah, ngarut je nak enemy2

9. If he/she become your enemy, the reason will be:
~ jawapan sama srpt di no.8

10. The most desired thing you want to do for him/her now is:
~ semoga selamat melahirkan zuriat kedua

11. Your overall impression of him/her is:
~ sweet

12. How you think people around you will feel about you?:
~ entahla ek.. byk persepsi org..

13. The characters you love of yourself are:
~ independent, yes, i am.

14. On the contrary, the characters you hate yourself are:
~ masa mandu, suke sgt2 membebel...

15. The most ideal person you want to be is:
~ a successful women,mother, wifey, daughter

16. For people that care and like you, say something to them:
~ terima kasih sebab buat saya rasa dihargai di muka bumi ini.. cehhh

17. Pass this quiz to 10 persons that you wished to know how they feel about you :
1. suki
2. miezi
3. bullah
4. cik ramziah


jgn malas2..sila jawab... kalau malas, abaikan je.. tak kesah pun.. hikss..

8 comments:

Mr PenyuBiru said...

sib baik aku tak kena tag. cam tau² je aku malas nak jawab.hehe..

intan zura said...

mr p: aku nak tag hang, tapi g tgk blog hang, dah ade tag ni.. terus cancel, baru nakbuli hang.. hikss

==|eiMy iMiA|== said...

hekhekhek...siap tungguuuuuu eimy akan settle tag intan...hehehe..

ghimau said...

Huhuhu.. selamat berpuasa dari ghimau

intan zura said...

eimy: buat jgn tak buat..

ghimau: selamat puasa ghimau... auumm

Redbloodsnow said...

waa...tagged zie ea..huhu
nnti bile rajin..zie watkan ea.

:)

tenkiu for tagging zie..xoxo :*

ad3ck said...

neh tag versi raya ke ehehe.

intan zura said...

zie: okeyyy.. ;)

ad3ck: mcm2 tag ada skrg... jenuh nak menjawab.. tapi demi jaga hati kawan2.. hikss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...