Monday, October 20, 2008

terima kasih daun keladi

rasenye lama sungguh tak update blog ni
rindu nak update
tapi takde connection

alhamdulillah...
aku kini telah selamat bergelar isteri kepada suamiku tercinta

perasaan setelah bergelar isteri?

gembira, syahdu,
tapi aku mcam masih tak percaya aku dah jadi bini org
tapi syukur
semuanya selamat
majlis berjalan dgn baik

ramai juga rakan taulan aku dan suami yg hadir

tapi sejujurnya org yang aku sangka dtg
ramai tak dtg
tapi yg tak sangka dtg tu
ramai pula yg dtg

tu yg wat aku terharu
terharu sebab kenalan yg jauh pun sudi dtg
ada yg aku kenal dari friendster je pun sudi dtg
siap bagi hadiah beshh lagi

untuk semua yg hadir
terima kasih tidak terhingga........

ada yg tak jumpe aku masa tu
mungkin aku tak sedar kewujudan korang melainkan ada yg bg hadiah

gembira sebab dapat jumpe kawan lama masa majlis ni
happy sgt

dan ucapan terima kasih yg tidak terhingga buat
pengapit kami radhu & mirul yg ke hulu hilir membantu kami
juga pada cher & sabrina yg sedondon pada kedua2 majlis
juga pada miza yg menjadi peneman masa nikah...

dan juga pada semua yg sudi hadir
memberi hadiah
dan doa

aku sgt2 menghargainya
terima kasih sekali lagi...

23 comments:

boo-lah said...

SELAMAT PENGANTIN BARU.. SELAMAT BERBAHAGIA KEKAL HENDAKNYA KE AKHIR HAYAT DIKURNIAKAN ZURIAT YANG SOLEH & SOLEHAH..

Mr PenyuBiru said...

wah!
Selamat Pengantin Baru yer.
juga Slmt Hr Ry Mf Zhr Btn.



ps: sori tak dapat datang.ade banyak open house kat umah aku neh,tapi semua aku tak kenal.hehe..

shalin said...

alhamdulillah
ur dream dah become true kan?
syukur
shalin tumpang gembira
semoga rumahtangga yang dibina kekal hingga ke syurganya!aminn
doaka shalin plak eh?heheh
mane gambar?
nak nengokkkkk

rbz said...

slamat pengantin baru intan...
semoga berbahagia ke akhir hayat k...
sorry x dapat tunggu sampai majlis abis...
nak cepat...
tp ko mmg cantik hari tu....

puterikurekure said...

selamat pengantin baru ek!

love is forever said...

SELAMAT PENGANTIN BARU DAK INTAN...DAH TUKAR TITLE NIH..PUAN INTAN...wah best rrr ditemani suami tercinta.

==|eiMy iMiA|== said...

waaaaaaa....SELAMAT PENGANTIN BARU intan....besttt nyerrr intan dah tawen...eimy bila la lagi ek...ermm...nie nk ambik aura pengantin baru nie... :)

D.i.e.y.L.a said...

samat pengantin baru kakak!
wah seronotnye dah kawen.
haha~

hope happy selalu2 okeh~

norash said...

Selamat pengantin baru..hope bahagia sampai ke akhir hayat n dikurniakan baby yg comel2!

FareeNi said...

SELAMAT PENGANTIN BARU..
semoga dikurniakan cahaya mata dengan secepatnya.... amin..

Dayu said...

selamat pengantin baru pn intan
pasti kamu kini sedang berbahagia+gembira bersama dia yg kini bergelar suami...
semoga kekal abadi

neverletmego said...

selamat pengantin baru.:)

ad3ck said...

tahniah. mane gambo kawennye? ehehe.

neverletmego said...

:)..nanti upload gambar kahwin banyak2 yer darling

alia said...

tahniah...moga berkekalan hingga akhir hayat....hu..hu.. apa perasasan bler bangun2 jer ada org kat sebelah :p

ermm...jng lupa upload gambaq masa kawin...

MiEzA said...

sama2... nanti aku kahwin ko kene mai... :P

Gobok Buruk said...

Tepek ar gambo...

utopia said...

selamat pengantin baru
ok akak sy akan buat satu post khas untuk akak

utopia said...

http://1october.blogspot.com/2008/10/pejanjian-generasi92.html

nie link untuk post pekawinan akak

miezi said...

wahh..taniah!!

myza said...

slmt pengantin baru...ader ole2 tuk intan...tgk my blog eh

13may said...

selamat pengantin baru...

moga bahagia selalu :)

ratna said...

tahniah..selamat pengantin baru. lepas ni tunggu org ketiga pulak yer..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...