Sunday, December 28, 2008

tahun 2009

dah tak lama lagi nak masuk tahun baru 2009
meningkat lagi usiaku

ape azam korang?
azam aku
moga tahun depan
aku dapat jadi isteri mithali
hingga ke akhir hayat

bagi aku tahun 2008
banyak kenangan indah yang berlaku
walau ada yang pahit
bagi aku apa yang berlaku di bulan 10 yang lalu
adalah suatu kennagan terindah
membina masjid bersama lelaki pilihan hatiku

aku harap hubungan ynag telah sah ini
akan berkekalan hingga akhir hayat kami
aku benar-benar bahagia di sisi suamiku

walau berjauhan sekjap
benar-benar buat aku rasa terseksa
baru aku tahu macamana rasanya seksa berjauhan dgn suami


banyak lagi harapan dan impian aku untuk tahun depan
moga Allah makbulkan harapan-harapan aku tu...


sebenarnya aku tak tahu nak tulis ape
macam dah blur skrg ni
sebab jarang update blog
bukan ape
internet takde
dulu pakai mazis
tapi dah stop sebab servis mmg teruk giler
insyaAllah nanti nak pakai celcom bb lak...

k jumpe lagi next entri
wassalam......

3 comments:

ratna said...

broadband celcom mmg bagus. saya pun guna gak celcom..tp kena pastikan tempat tu ada line tpon celcom ler. so far..mmg okay.. saya amik RM 68 sebulan pun dah okay.

happy new year semoga azam awak dpt dicapai.

puterikurekure said...

memang tau dia ni.
rajin2 blog ok! dah kawen ni, takmo malas2 blog ek.
:)
salam maal hijrah dan selamat tahun baru!

Urip SR said...

Selamat menempuh hidup baru..
semoga menjadi pasangan yang setia..
salam kenal dari Indonesia.
Selamat th baru 2009.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...