Monday, October 20, 2008

terima kasih daun keladi

rasenye lama sungguh tak update blog ni
rindu nak update
tapi takde connection

alhamdulillah...
aku kini telah selamat bergelar isteri kepada suamiku tercinta

perasaan setelah bergelar isteri?

gembira, syahdu,
tapi aku mcam masih tak percaya aku dah jadi bini org
tapi syukur
semuanya selamat
majlis berjalan dgn baik

ramai juga rakan taulan aku dan suami yg hadir

tapi sejujurnya org yang aku sangka dtg
ramai tak dtg
tapi yg tak sangka dtg tu
ramai pula yg dtg

tu yg wat aku terharu
terharu sebab kenalan yg jauh pun sudi dtg
ada yg aku kenal dari friendster je pun sudi dtg
siap bagi hadiah beshh lagi

untuk semua yg hadir
terima kasih tidak terhingga........

ada yg tak jumpe aku masa tu
mungkin aku tak sedar kewujudan korang melainkan ada yg bg hadiah

gembira sebab dapat jumpe kawan lama masa majlis ni
happy sgt

dan ucapan terima kasih yg tidak terhingga buat
pengapit kami radhu & mirul yg ke hulu hilir membantu kami
juga pada cher & sabrina yg sedondon pada kedua2 majlis
juga pada miza yg menjadi peneman masa nikah...

dan juga pada semua yg sudi hadir
memberi hadiah
dan doa

aku sgt2 menghargainya
terima kasih sekali lagi...

Saturday, October 4, 2008

lagi 2 minggu tau~

salam semua

cmne hari raya korang?
mesti indah kan

aku tentu happy
sgt2

tapi been busy
nak kawen la katakan
lagi 2 minggu je
mcm unbelievable

;)

anyway, sebenarnye
sgt teruja
menhitung hari la katakan


ni pun update dari rawang
umah baru kami

harini aku dan semua ahli keluarga serta sedara maraku
bertungkus lumus kemaskan umah
beli peti ais, tv

tak sangke
tv kat sini sgt clear even pasang indoor areal jek
so tak perlu lah pasang astro dulu
hikss

k lah korang
mmg rindu nak update everyday
tapi takde masa

nanti aku kembali dgn kisah majlis perkahwinan ku
tunggu..... ;)


doakan semua berjalan lancar ye
sihat tubuh badanku
cuaca elok
mudah2an

note: terima kasih tidak terhingga pada semua yg bagi ucapan hari raya,bukan taknak balas, tapi takde kedit, sampai skrg ni pun kedit negatif, malas nak topup.. hikss
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...