Wednesday, November 26, 2008

purse baru...

esok aku balik kl
to be specific, balik rawang

rindu gile kat hubby

yg penting, jumaat ni mak aku dtg
tak sabar nak tgk album kahwin
nak tgk video kahwin
bestnyer......

oh ye
tadi aku beli purse baru

2 weeks after kawen
aku hilang purse aku
dahla purse hantaran
sedih tul

yela bile hilang purse
byk sgt2 prosedur nak kene setelkan
wat ic, wat lesen mandu..
kad bonuslink, kad petronas, kad avon
semua hilang........
dahla semua tu nak renew guna duit..

payah2..
tapi itu ujian pertama yg agak besar pas kahwin

so tadi g jalan2 kat kedah ni
jumpe lak kedai body glove
tgk ade purse bole tahan cute
beli jela
malas nak pk2

ni aku kat kedah lagi
kat hotel sentosa
ngah tgk tv
penat seharian wat keje

anyway, nanti aku update blog aku ngan gambar2 kahwen aku eh...
tunggu...............

note: byk blog tak sempat lagi nak jenguk.. slow2 eh... ;)

Tuesday, November 25, 2008

miss my hubby so much..sob..sob..

harini hari kedua aku berjauhan ngan suami
aku ke kedah atas urusan study ku selama 4hari
aku rindu sgt2 kat hubby

baru aku tahu mcmana rasenye rindu pada seorg suami
sedih sgt bile nak berjauhan
walau sekejap

masa otw nak kesini
aku naik bas
masa dalam bas
aku asyik nangis je
terkenang die
entahlah tak sangke rupenye mcm ni perasaan jadi isteri bile jauh ngan suami

kesian pada hubbyku yg kene gosok baju sendiri
takde sape sediakan breakfast die setiap pagi
kejutkan pagi2..
balik keje takde sape sedikan makan malam

walau sekejap
tapi sangat perit aku rasa
mungkin org yang dah kawen faham

hubby, i miss u so much..
walau diri ayang di kedah
namun hati ayg tetap di sana...

sabar ye tunggu ayg sayang....

Wednesday, November 19, 2008

air terjun sungai sendat, ulu yam

best sgt2
tempat ni belum popular sgt kot
so tak ramai org
tapi air terjun nya sejuk sgt
pastu besh sangat
sampaikan kitorang g dua hari berturut2
ni pun gian nak g mandi sana lagi
hehehehe...
tapi kalau nak g
g la ramai2 baru besh..

time ni kitorang g ngan kawan baik kitorang...












thats what we called a great weekend!!

Monday, November 17, 2008

honeymoon kat pulau perhentian

seperti au janjikan
ni pic masa aku g pulau perhentian aritu















cantik juga pantai nye..
so buat korang yg nak g
sila lah g
tapi time aku g
banyak minah saleh sesi2
nak cuci mata boleh la
hehe...........

nanti aku letak lak gambar aku g air terjun
yg ni mmg best giler.........

Friday, November 14, 2008

perasaan bergelar isteri

aku tak tau nak update ape sebenarnye ni

tapi nak juge aku ceritakan sedikit kisah2 aku time nikah aritu

aku tak lah neves sgt
ok2 je
tapi hubby aku mmg neves la
akad sampai 2 kali
tapi syukur
akhirnya semua selamat

tak sangka lak hubby aku tu leh tak lancar sebutan die
tgk cam steady je, hikss

biase lah kalau kat johor
ade kene baca ikrar kan
so aku ingat aku ni steady giler la

aleh2 time baca ikrar utk suami tu
aku menangis teruk betul
malu2..
serius, aku malu
tersedu sedan sampai tak leh nak baca lagi

tapi bile semua setel
aku lega

aku paling suke perasaan time sanding
tak tau nape
rasa best time tu
mcm puteri la konon
hehehehe

so bile semua ni dah selesai
org tanya aku
apa perasaan jadi isteri org??

bagi aku, masa bercinta dgn hub pun
aku sebenarnya dah cukup kenal die
i mean kitorang mmg dah tunjuk perangai sebenar
and everything
so bile da kawen ni
aku rasa ia cume pengikat kasih utk menyayangi dan mesrakan hubungan yg halal ini

tak lah mcm org lain
ada yg kata
pas kawen baru tahu perangai sebenar ke apa ke

tak tau la kot pas2 ni
tapi bagi aku
die dan aku
mmg dari awal lagi kitorang tak hipokrit

but...
above all that
aku sangat bahagia
rasa sgt disayangi
dihormati

nikmat perkahwinan ni
bukan saja setakat kasih sayang suami isteri dari segi belaian je
bagi aku its more than that
how we remember each other everytime

dapat solat jemaat dgn hub selalu
baca quran dgn hub

sangat nikmat kan??

so, pada yg belum kawen tu
cepat2 la kawen
pahala amalan berganda tau

jgn tunggu lama2..

oh ye, aritu aku honeymoon kat pulau perhentian
dapat sponsor dari kawan ku, cik ramziah
thanx sgt2!!!!

next week aku update kisah honeymoon aku ni k....

muahss

Thursday, November 13, 2008

my wedding

korang, sori sangat lambat update
ni aku update sikit
but actually ni gambar dari kamera adik je

kamera photographer dah siap
tapi kat johor lagi
lum sempat nak amik

nanti next time aku update k

kepada yg dtg, terima kasih tidak terhingga...
doakan aku bahagia bersama suami ku tercinta................











nanti aku update gambar2 lain
tunggu..................
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...