Wednesday, January 7, 2009

i wish......

bile bukak blog ni
rasa macam boring je kan
i know my blog dah jadi boring
jarang update
cerite pun tak best
kan?

ni nak tulis ape pun tak tau
jadi blur
org lain cerita macam2
bile kita jarang bercerita
once nak wat new post
tak tau mana nak start
mana yg perlu dicerita atau sebaliknya

skrg dah masuk tahun 2009
a year older

tahun 2008
banyak kenangan terindah buat aku
tahun yang menyatukan aku dan suamiku secara sah
itu antara kenangan yang amat manis

yang pahit
tentu ada
tak perlu diceritakan...
what past is past
ambik sbg pengajaran...
itu asam garam kehidupan
mahu tak mahu
kene lalui
kan??

tahun 2009 ni
aku berazam jadi isteri yang baik
taat pada suami
dan berdoa dapat membina sebuah keluarga bahagia

aman, damai
dan paling penting
lebih mendekatkan diri kepada Allah

makin hari makin sayang kat suami
tak sangka
perasaan sayang pada suami ni
sesuatu yang luarbiasa rupanya...

indah buat yang tahu menghargai....

=)

4 comments:

rbz said...

puan intan....
dah letak gambar baby kat entry ni....
ade ape2 ker....?

shalin said...

puan intan
lame betoi tak update
rindu nak bace kisah puan intan
hiks
eh..dah peknen ke?
wah wah wah
bagusnye

chugie said...

Salam kenallan intan..

Boring ke tu? xpe.. relax kan minda dlu

13may said...

hehhe hehhe

updet ajer bila senang...just for fun :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...