Tuesday, May 12, 2009

pergi takkan kembali

someone response and said...

blog aku ni dah bosan

yeah2..memang betul

actually, mmg sering ade semangat nak update
tapi kat umah takde tenet
tu la masalahnye

actually aritu dah nak start beli celcom bb
tapi my bro cakap still mahal harga tu
tunggu sampai ade fair nanti, mungkin akan jadi murah

oh ye

entri bawah ni aku cakap hubby aku nye birthday kan
27/4

the next day...
28/4 opah aku meninggal dunia
kitorang actually rapat
oleh kerana rapatlah...
perkara ni betul2 buat aku sedih...
hingga sekarang ni aku mcm tak percaya opah aku dah takde


al fatihah untuk opah.....





i miss u opahku...

4 comments:

Raihana said...

Salam takziah

Cekalkan hati dan redha ...

(((Hugs))

puterikurekure said...

takziah ye awak.

ratna said...

takziah & alfatihah

@}--niEra-- said...

salam takziah kak..sabar yer...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...