Friday, July 3, 2009

dah padam dah...

mule2 tadi aku dah post satu entri

panjang lak tu aku bercerita
tapi tibe2 rasa tak tergamak membaca

so aku delete
mungkin ada yang sempat baca
dan mungkin tidak

takpelah
bukan apa

rasanya citer2 mcm tu tak elok pulak nak share open2 kan...
bukan citer censored okay..

citer emosi sikit
dah delete dah pun
rasa tak sedia lagi nak citer feeling2 pada org...


~my everything~

3 comments:

Mr PenyuBiru said...

uii! ade gambor terlampau ah! hehe... semoga kebahagiaan sentiasa bersama kamu berdua.

puterikurekure said...

ha? ada post ke?
ala..cerita apa ni?
terlepasss la plak.
nak tauuu.....

sangat kepochi ok!
hahaha.
harap2 ok2 je orang di sana.
:)

Mohd Hafizd said...

wah22...romantiknye....heheh

yerp..true..sometimes tak sumer bley luah kat blog..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...