Thursday, August 27, 2009

haruan mkn anak...

pejam celik pejam celik
hari ni dah hari ke 6 puasa
bile dah makin dewasa ni
(malas nak ngaku tua ..hiks)
puasa pun dah macam tak rasa ape
tak tahu lah org lain

means, takde lah ternanti2 sgt nak makan besar
aku makan ala kadar je
beli kueh 2-3 jenis
pastu lauk pauk masak sendiri
tu pun 2-3 jenis lauk je
dah namanya makan berdua kan..

tapi tak tahulah hujung minggu ni
mungkin nafsu makan berlipat ganda
sebab...
aku nak balik jb esok..
yeay!!

tak sabar rasenya jumpe bonda dan ayahanda tercinta
adik, kakak, abg semualah...
cehh...
semangat sikit nak berbuka n makan2...
macam2 jenis kueh dah aku plan nak buat...
kalau ramai2,
aku semangat sikit nak buat kueh utk buka
dah ramai yg makan kan....

semalam aku beli bubur jagung kat pasar malam
nak buat malas pulak
nak makannye sikit je
so, oleh kerana kesedapan yg akak tu buat
maka arini macam nak beli lagi
ke nak buat sendiri ek....
tgklah kalau rajin...
bubur kalau nak sedap
masuk dalam peti
time dah sejuk baru makan
nikmat..... hehehehe

pagi tadi tgk kat tv
kesah bapak rogol anak
kalau tak silap aku
dah lama apak die merogol anak2 pempuan dia
siut betul....
haruan makan anak....
aku paling tak paham org macam ni
ada masalah mental agaknya.....
kalau dah anaknya ngandung
kan ke naya
anak die tu nanti nak panggil datuk ke ayah...
ha... jawab..jawab...

sampai ke situ aku pk..
apelah aku ni kan..... ;D

k lah, nak sambung wat keje...
later guys!

5 comments:

puterikurekure said...

haruan makan anak ni jenis hati binatang.
alangkan binatang pon pandai sayang anak. ni dia buat anak tu macam bini pulak.
ishh..mintak simpang laa...kan intan?

intan izani said...

intan: betul tu... patutnye die yg jaga anak dari perkara tak baik, die plak buat dajjal kat anak

Redbloodsnow said...

birdy die tuh mintak kene potong 18 kerat ar. Zie pun x paham ngan manusia jenis camtuh taw intan :(

ninaNoreennoer said...

saya dgr juge berita tu tadi
teruk punya ayah
patut disebat 100 kali

ShalinzZ85 said...

teruknya
shalin dah lama tak nengok tv
hehehe
so bace kat page intan baru taw..masalah sosial yang besar tue

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...