Friday, August 7, 2009

karipap sardin

harini hari jumaat 7hb
malam ni parents aku akan datang dari jb

actually arini birthday ayah aku
ingat petang nanti nak cari kek
saje wat surprise

lagipun dah lama teringin makan kek birthday
hehehe

tapi normally parents aku sampai lambat
mau tgh malam nanti baru sampai
ayah aku sure amik half day arini
suke2 je nak berjalan ayah aku ni kan

parents aku ni semenjak anak2 dah besar
merata-rata berjalan
kalau rase nak g kelantan
rela je g kelantan walaupun kejap
masa pun banyak abis dalam kete

aku sebenarnya jarang wish birthday kat ayah aku
mmg setiap tahun wish
tapi itupun aku suruh mak aku cakapkan

aku segan la, entah apa yg aku segankan
yela, ayah aku buakn jenis yg nak ingat birthday2
rasenye birthday die arini pun die tak ingat
hehehe

walaupun macam tu, hes still the best dad on earth...
cehhh
walaupun garang, tp penyayang
baguslah garang, biar menantu takut
keh3....

petang ni aku nak wat kuih karipap
mak aku cakap teringin nak makan kuih karipap yang aku buat
mak aku cakap lagi,
karipap yg jual tak sedap

nampak sangat kueh aku sedap
hehehe
tapi wat karipap sardin jelah
malas nak beli daging

aku suke je kalau org suh aku masak
terasa dihargai sikit
walaupun nak wat banyak2 kueh tu
makan masa jugak
tapi takpe la sekali sekala mak aku dtg sini
ape salahnya

lagipun kakak aku yg sdg berbadan dua tu
mesti selera je tgk kueh yg aku wat
hehehe.....

5 comments:

Anonymous said...

karipap sardin tu peberet saya!!
nak boley?

ninaNoreennoer said...

kalau awk wat karipap
awk letak apa kat pastri nyer bagi lembut?

sajer tanya
saya suke makan
masak malas
lalalalala

puterikurekure said...

buat la karipap daging.
kite tak makan karipap sardin.

oit!
sapa nak buatkan awak tu kure2?
hahahaha!!!

Mrs. Wifey said...

karipap sardin?..
baru je sebut2 tadi..
kena pegi cari nampaknya nih!.

intan zura said...

anonymous: boley2.. isla dtg umah saya, hehe

nina: letak air panas sikit

puterikure2: ala siannye ibu mengandung ni...

mrs.wifey: sila2 cari tau...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...