Saturday, September 12, 2009

anak ke 10

hari ni nak g shopping ni
check list bukan main panjang ni
mane nak start dulu ni?

cehhh...

takdelah gitu..
nak g the mines jap
lepas rindu tgk ikan keli
hehe

gambar masa zaman bercinta.. ;)

cari few things
cari barang kat jusco jap
pastu nak buke kat ulu langat
umah aunty ku...
rindulah pada sepupu2 aku
lama dah tak bergurau senda dgn depa...

cousins ku on my wedding
semalam aku buke kat golf club
kat rawang ni
punyelah ramai org
a bit sweating kat situ
makanan mmg sedap2
berpatutan sgt aku rasa
tak silap bufet nye only rm40++
again, ada company yg belanja hubby

makanan die pun ala-ala kampung
so sedap la jugak
cume terlalu ramai org
so a bit merimaskan
apetah lagi
bile kami bangun nak amik food lagi
tibe2 tempat duduk org lain amik
aii... suke suki je diorg ni..

ape2pun, free babe..
alhamdulillah...

tak lama lagi mak ngah aku nak bersalin
anak ke 10..
punyela ramai anak makcik aku tu
bayangkan yg last pun baru setahun
ni bulan 10 kuar lagi sorg
yg paling tua 20 tahun..
makcik aku ni mmg tak henti2 dapat baby
murah rezeki dia...
anak2 die comel2 pulak tu
yg besar2 hensem and cun
sama comel ngan bapak ngan mak dia....

inilah baby danish yg nak dpt adik next month

k lah, aku nak siap2 berjalan2 ni
nanti aku update lagi
later guys......

7 comments:

norash said...

byk anak murah rezeki tu..have a nice day..selamat bershopping

en_me said...

muger dimurahkan rejeki tewww..

Mohd Hafizd said...

yerpp..semoga murah rezeki..

maksud pepatah tuh 'nabi tak bermesra ngn wife die supaya bley menumpukan perhatian pada ibadat di 10mlm terakhir' paham??

DaliaLiyana said...

semoga dilebihkan rezeki...
amin..

intan izani said...

norash: betul tu

en_me: amin..

mhafizd: oo... paham2

dalia: amin

Anonymous said...

ramainya ank,baguih la

-| auM Chak |- said...

ala tomey nyerrr danish....
huhuhu.....

ikan kat the mines...igt lagi ikan tue....huhuhu!!!!!

semoga dilimpahi rezeki yg murah buat intan n hubby intan....
amin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...