Wednesday, September 9, 2009

emo baca blog org...

harini simpan kuali, periuk,semua2nya..

sebab, harini buke kat luar
yeah, yeah

kalau korang nak tahu
sepanjang puasa
aku baru sekali buka kat luar
so ni kali kedua

hubby mmg malas nak accept invitation yg merata2 tu
plus, tak bape appropriate la nak buke kat luar
nak tekejar2 solat
nak terawih kang penat
except dpt invitation
tu dah lain citer kan..

tapi buka harini kat rawang je
so, tak lah rush sgt nak g...

oh ye, semalam aku tibe2 emo
malam tadi
terjumpe satu blog yg sgt sedih
masa bace, aku menangis je

hubby cakap, tutup jela blog tu
tp aku terus je baca
layan perasaan sampai selesema
gilerr kan...
tibe2 nak emo2
dah blog tu cerita2 sedih
haruslah aku nangis
tapi taknak la aku letak blog org tu kat sini

kang die terbace
die kata aku ni gilerr agaknya
baca blog die pun nak nangis
hehehe

minggu depan dah nak raya
macam tak caya je
dah lebih half month puasa
kat radio pun da main lagu raya

aku tgh fikir
cmne ngan kucing aku 2 ekor tu
nak letak kedai ke
atau bwk balik je
sian jugak letak kedai
nanti kene kurung je seminggu

kalau bawak balik sanggup ke
kucing2 tu menghadapi tekanan sepanjang perjalanan
yg mungkin memakan masa yg begitu panjang
dahla berjam2... mungkin menjangkau 12 jan
tambah dgn kesesakan yg dapat aku bayangkan....

yela, aku pas terawih jumaat tu sure dah kene gerak
balik kelate
kang lambat sampai
buatnye raya sabtu
tak ke haruuu..

(kalau raya sabtu
aku cium tgn suami
dalam kete jela ye..
hiks..
)

sure sebelum masuk tol tu kete dah banyak
takpe2...
sape yg biase balik belah sana
tentu pernah merasa kan...

raya oh raya
tak sabarnya nak tunggu pagi raya!!

eh, puasa...puasa dulu.....
;)

12 comments:

ninaNoreennoer said...

buka kat mane intan?

puterikurekure said...

amboi..bestnya dapat berbuka kat luar...

intan izani said...

nina: kat delifrance

intan: mmg best..hiks..

mizzyN said...

balik raya naik bas lagi pengsan jadinya, nasib baik kali ini saya tumpang org naik kete.

mrs.miera ^__^ said...

oh.. saye pon xsabar jugakkkkkk...

intan izani said...

mizzyn: betul2, naik bas mmg pengsan, tambah pulak bas yg terhegeh2

mrs.miera: sama lah kita!!

~wAniE~ said...

waaa...emo sungguh akk..bape kotak tisu dh abis??nnti nk wat n3 sedey jugak la..nnti akk blh nagis puas2..hahhahah

Mohd Hafizd said...

waa.blog apa tuh smpi sadis sgt2..

tuh lah kan, blog pon mampu menjadi tmpat meluahkan perasaan kan?

bg la hint sket npe blog tuh sedih...description sket~

Mohd Hafizd said...

waa.blog apa tuh smpi sadis sgt2..

tuh lah kan, blog pon mampu menjadi tmpat meluahkan perasaan kan?

bg la hint sket npe blog tuh sedih...description sket~

intan izani said...

wanie: tak main dah kotak2 tisu... dah berbaldi2 air mata ni.. hiks...

mhafizd: tak bleh la, privacy..segan.... ;)

ouT oF My MinD said...

blog apa yg shahdu sgt tu...bg la link. nak tgk...tahap shahdu kita sama ke tak

intan izani said...

out..mind: tak bleh, segan la i... hiks..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...