Wednesday, September 30, 2009

grostesque

rasenye pas balik raya ni
takde ape2 sgt citer nak dikongsi
kalau asyik citer tntg raya pun
boring jugak kan

well, theres few things bermain di kepala ku,randomly

1. korang tgk tak iklan silkygirl yg si dafi n amani tu, suke iklan tu except for the part si amani lari tarik dafi... very the spoil...

2. aku merasakan bodoh benar2 org yg percayakan rasul melayu si kahar tu.. kene pukau agaknye depa ni... kalau dah puasa pun tak, mmg tak gune punye org la..

3. sian kat anak norlia ghani mati sebab try tangka pencuri, rasa sakit hati pun ada... innalillah..

4. dgr citer ada satu wabak after h1n1, sekali kene terus mati tak sempat g sepital, betul ke? takut nye... lum sedia nak mati ni...

5. hairan tgk suami yg rela biar isteri pakai terlalu seksi.. kdg2 terpikir gak, laki tu tahu tak die pun sama berdosa... isk isk..

6. aku dh jumpe resepi coleslaw.. nak cube ni, tapi hubby lum beli bahan lagi.. serius mengidam.. mengidam?? ;)

7. masa aku balik kg aritu, ramai ckp pasni aku terus dpt anak kembar, sila aminkan utk aku k.. hiks...

8. aku suke baca blog org yg ade unsur ilmiah, then, tak hipokrit pastu die punye story mcm easy je nak baca.... aku tak gemar bace blog org yg lain sgt dunianya ngan aku.. pastu gune bahasa extra kasar... cth: asyik gune perkataan f**k, paling penting aku suke baca blog yg rajin komen blog aku.. rasa mcm friend2 gitu... ;)

9. mcm tak percaya dah nak dekat setahun aku kahwin.. alhamdullilah, kekal jodoh hingga saat ini

10. semalam, aku layan tgk citer grosteque, japan punye citer yg extra boganza kejam... aiseh, menyesal download.. aku tgk gitu2 je, frwd laju2, patutla tak lepas ke uk, citer tu ngeri sgt la... korg da tgk, kalau belum, baik takyah.. ala2 citer saw, tapi ni lagi tak perikemanusiaan...



11. hubby da pakai spek baru setelah berkurun pakai spek lama sejak kat study kat utm lagi.. hensem tak? i likeeee... haha,

(spek baru yg dibawah itu)


thats all for now..
;)


11 comments:

Mommy Wannabe said...

nampak matured sikit husband awk dgn spek baru itew.

nway, amin-kan sekali doa untuk dpt anak kembar. besh-nyaa..

ninaNoreennoer said...

nina pun doakan intan
cepat dapat baby ok,

suka jugak tgk iklan tu
best part tgk mak dia

cikpuanmiera ^__^ said...

baby kembar??
bestttttttttttt nye kalo dpt...
aminnnnn..

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

mengidam??

jeng jeng jeng

memang best nengok anak kembar kan...

(^_^)

Framestone said...

susah2 je dtg je ke blog bro...hari2 ade cerita yng diperbagaikan... sampai ade org xsanggup nk ikuti hari2 he..23x

yg pasti cerita psal raya xde la sgt he...23x coz byk cerita len nk dikongsikan b4 ianya basi

Arjuna Qaseh said...

isu h1n1:
itu gelombang ke-2 punya tuh..
lagi bahaya,
boleh hapuskan puluhan ribu hampir ratusan dan mungkin juta rakyat malaysia
=)

en_me said...

apa barang pakey spek.. cubalah 'lasik'.. leh pakey sunglass lagikks uuu.. ehehe

intan izani said...

mommy: matured eh?

nina: thnx dear

miera: aminnnn.....

intan izani said...

yanie: mmg besh kan

framestone: boleh, no hal nye

aqaseh: ngeri betul kan?

en_me: mana mau cekau duit bro? rm9 ribu kan??

mizzyN said...

part si amani lari tarik dafi tu memang janggal tapi kelakar.

rajin komen-mengomen mcm friend2 gitu. best seh statement ni, i like.

intan izani said...

mizzyn: best eh? hehe, tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...