Friday, September 11, 2009

rm2 cukup tak?

tadi hubby kol
harini buke kat luar lagi

mule2 malas jugak
tapi dah kawan hubby beria2 ajak

rezeki jgn ditolak...

next week balik kelate
plan mule2 balik jumaat malam
nampaknye akan lebih awal
hubby amik cuti jumaat tu
so, khamis pas terawih balik
mungkin time tu tak lah jem lagi kot
agaknye la...

malam ni nur kasih
aku tak tahu sempat tgk ke tak
rasenye mesti sempat
mule kul 9 kan
hehehe...

mana bleh miss
dah addict sgt
(teruk betul aku ni
rancangan lagha macam ni yg aku addict
..
dush dush dush ;)
)

esok nak shopping2
beli sedikit barang utk menyambut raya
mesti penuh shopping complex
maklumlah minggu depan dah raya

setakat ni lum dapat lagi sampul raya
tapi perodua punye ada lah..
cukup la tu
bukan ramai sgt pun budak2 nak dibagi...
rm2 sorang sudah..
kedekut ke??
sesuai la status kami yg baru kahwin...
haha... gile kedekut..

korang bagi berapa kat budak2 kecik?
rm10?
rm50?

korang kaya boleh la....
kami tak mampu... rm 2 sudah.....
org kata, biar sikit, asal ikhlas..

hiks....

selamat berbuka guys!!
till later..........

14 comments:

nasaoji said...

ala, samer r kita, NIAT nak kc rm2 jer,,,ikhlas itu kan penting..!...:)

TotYati said...

salam.

rm2 byk tu utk budak2. hehehehe
saya bagi rm5 utk sepupu. tapi utk adik2 haruslah lebih byk berganda2.
:D salam perkenalan yer

neverletmego said...

ala niat tu penting intan..(",)
gpun budak2 mana boleh pegang duit banyak2 hehhe

Mohd Hafizd said...

hehe..bagi duit + goodies... chocolate is the best~!~~

selamat berbuka di luar~

Tart LovEr said...

"budak2' belajar uni dapat duit raya lagi tak:P

intan izani said...

nasaoji: betul2, biar ikhlas

totyati: salam. salam kenal gak

nad:betul3... ;)

hafizd: bengkok la kalau nak bg coklat pulak..hihi

tartlover: budak u dah ada ptptpu.. hehe

Leyl MD said...

salam.taknak reply kat page sdri.;p
yup,medic egypt and about to enter 4th year next october i.A.
pernah dgr medic mesir?dunno but sumhow theyre producing too many doctors.
stuju tak dgn apa sy ckp?

intan izani said...

leyl md: heard before, but tak tahu lak yg mereka produce too many doctors there.. so tak tahu nak setuju ke tak, anyway, dah year 4.. so gud luck babe!!

;)

ninaNoreennoer said...

rm2 tu kalau budak tak sekolah
da cukup banyak dah tu,
tapi budak skrg demand lebey
kan?

ninaNoreennoer said...

rm2 tu kalau budak tak sekolah
da cukup banyak dah tu,
tapi budak skrg demand lebey
kan?

nadxoxo said...

hi intan :)

sama la kita, bertolak balik kg kamis malam jumaat :D

-| auM Chak |- said...

eimy pun addict ngan nur kasih...
huhuhuhu taching2 citer nie...

alah intan yg penting niat ikhlas...
50sen je pun dah okay...hehehe
niat nawaitu kita...

intan izani said...

eimy: ya betul!!

ShalinzZ85 said...

hi intan
bagi juga rm 2
shalin langsung tak bagi
mcm mana nak bagi elaun lom masuk,sedih toi raye nie.hu hu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...