Saturday, September 5, 2009

the saujana, nur kasih sgt sedih..










khamis lepas, me & hubby buke puasa kat the saujana, KL
ada company belanja staff perodua
memang banyak sgt dapat invitation buka
tapi this one, hubby accept sebab sume member2 die pun nak g

best jugak
rm92 sorg tu
so, harus makan dgn banyak2 yo...
hiks...
overall, boleh la tahan..
dah namanya org belanja kan...

malam tadi nur kasih, mmg lah sgt sedih
sob..sob..sob
aku paling sedih part nur jumpe mak adam kat mekah tu
pastu part adam cakap kat nur
die akan tunggu nur sampai bile2
pastu yg nur nangis tu
serius, mmg sedih sgt....
emo je sepanjag tgk citer ni..

pagi tadi masa pas aku solat subuh
aku bc Quran jap
then, hubby cakap
ayg, stop jap, abg nak citer mimpi abg...

hubby pun cakap
malam tadi hubby mimpi
masa die tgh solat di sebuah masjid
datang ex gf die dok sebelah die
hubby cakap, jap sy nak solat

pastu aku nampak hubby ngan minah tu

tak lama pastu hubby dapat surat dari sorg akak
akak tu paskan surat aku
aku lari sebab kecewa
aku minta die redha
(dah sebijik macam nur kasih pulak, aku rasa)

hubby pun menangis teresak2 dalam masjid
nak semayang tapi tak leh
sebab air mata berjuraian..
tu jela mimpi hubby

hubby pun sambung cakap
'i love u tau sayang, jgn tinggalkan abg tau'
cehhh
maka aku pun jawab
'janji tak curang ok..hehehehehe'

mimpi pun dah macam drama tv
apelah laki aku ni...

9 comments:

iza iziana hasan said...

"jgn tinggal kan abg tau"
hehehhe...romantik giler...

Mr PenyuBiru said...

laki ko menghayati nur kasih samapi ke dalam mimpi.hehe

ninaNoreennoer said...

so sweet laki awak ni

y[o]n said...

fuhh..still ingat bile Adam bg tau Aidil yg die akan tggu Nur "..sampai akhir hayat Adam.." aaa!! mmg gle la tiap2 jmaat mlm. tmbh2 tang ending. nur nanges kt dlm, adam nanges kt luar. uwaa!! T_T

intan izani said...

iza, romantik eh?

mr pb,iyolah agaknye

nina, thanx dear

yon, betul yon, sgt sedih, tak dapat menahan emosi time tu, huaaaaa.....

Mohd Hafizd said...

tgk ulangan hari jumaat lepas sahur jaaa..

sumer tuh hanyalah rekaan~ 'lagha' kalo terikut2..

nnti hidup dalam angan2~ salam ramadhan~

p/s: bestkan makan free orang sponsor..kene ade strategy bla mkn kt hotel/restoran nih..=)

13may said...

hehhe hehhe hehhe

moga bahagia selalu :)

Tart LovEr said...

sgt indah bila dgr husband cakap camtu kan kak?

intan izani said...

mhafizd: sekadar menghayati cerita tak salah rasanya... hehe

13may: thanx!

tartlover: sgt indah yang... ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...