Thursday, October 15, 2009

baby sihat?

aku jarang2 on ym
kalau on pun
biasenye invisible

tapi dua tiga hari ni
rasa mcm nak borak ngan org
tu yg aku on harini

bile aku on je
ramai pulak nak berbual ngan aku
ceh, budget bagus..
takdelah, sume kawan2 lama aku
ada juga kawan2 yg biasa borak

ada sorg kawan aku ni
die mulekan ym di dgn ayat ni
intan..just nk bgtau ko, aku suker giler baca blog ko..
walaupun ada yg x suka, tp aku lah  yg akn 
mulakan hari aku kt opis ni dgn membaca blog ko..hehe
if aku x baca blog ko sehari, rasa mcm ada x kene..hahaha

sumpah aku terharu
eh tak baik main sumpah
tapi mmg syahdu jugak
ada yg sudi baca blog intan izani ni
setiap hari...
mekaseh marina....

lagi satu kawan aku
die mulekan ym macamni
hai intan
baby sihat?

aku pun macam
eh, budak ni
tetibe je intro mcm tu

takpela kan
aku pun jwb
lum ada baby
oh yeke, saya dah bersalin


alahai
apelah salahnya tanya khabar aku dulu
tanyalah dah ada ke belum
padahal dulu aku dah cakap aku lum peknen

tapi sebenarnye aku ok je
no hard feeling lah kan...
tapi aku cume rasa tak elok la die tegur aku mcm tu
bagilah salam dulu
baru leh masuk rumah org
ye tak??

7 comments:

Mommy Wannabe said...

betul tu intan. kadang kita ni mmg la takde heart feeling but sometimes terguris jugak tau..

intan izani said...

mommy,
nampknye ada yg faham perasaan intan, ;(

fareeNi said...

salam intan.. lama x baca blog intan. sejak bersalin ari tu rasa malas nak bloging². Update blog pun ckit² jer.. xpe.. intan sabar je.. aku dulu pun 3 tahun kawen baru ada baby. semua tu Tuhan punya kerja.. jgn tension² sgt.. nanti bila dah ada.. sekelip mata je tau...

singamaraja said...

Sayang abang hu hu hu

intan izani said...

fareeni,
intan tgh bersabar la ni...

singamaraja,
syg abg??

ZARA 札拉 said...

hehehe...

blasah org tu kak...

Mohd Hafizd said...

meh sy tolong belasah~ hih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...