Monday, October 5, 2009

kenapa org tak sedia donut utk open house?

sejak da lepas ramadhan ni
syawal pun dah masuk half month

perasaan teringin nak makan
macam2 kembali

teringin nak makan
-donut big apple
-roti jon kat tmn warisan putrajaya,sedap giler!

benda yg jarang-jarang dijumpai masa ramadhan
yelah, mana la ada masa nak makan benda ni kan?
takkan time buka nak makan donut
tak kick sungguh....




ish ish
memandangkan kat rawang ni takde
terpaksa la tunggu hujung minggu....
nak g jauh2 time weekdays ni malas...

note: kenapa org tak sedia donut ni utk open house? haha, lingkup

11 comments:

Mommy Wannabe said...

buzz lah kalau mai ke putrajaya. bole kita p makan roti john warisan tu sesame!.;p

intan izani said...

mommy: awk dok area sana ke? boleh aje kan... ;)

~wAniE~ said...

wahhh..rs terliur plak tgok donut big apple la..akk bile nk blnje nie??hahahahah

mizzyN said...

sbb donat sebiji dua ringgit lebih kalau beli, kalau buat plak tukang buat akan makan siap2 sebelum sempat hidang pada tetamu.

Irtiyah said...

Salam saya paling suka yang coklat ada line pink tu. Penuh kecoklatannya. Wah... macam jangkit la. Macam kena cari je malam ni. Habis la diet saya. huhuhu

intan izani said...

wanie,
awk belanja sy dulu lah..hiks

mizzyn,
betul tu...

irtiyah,
takpe, mkn satu je tak ganggu diet pun.. ;)

Mohd Hafizd said...

kale hrga donut 20sen ok lah..nih 4 bijik dah 6 hengget~ hoho ..mau lingkup

sri ayu said...

setuju dgn hafizd
mahal sgt
makan sorg secubit pun tak berbaloi

NiSa said...

donut yg ade gula ising je kat luar tu ok x? hehe

Boo-lah said...

telioq org kedah cakap..! doonut.. doonut..

Redbloodsnow said...

adehhh!!! tgk pic donut tuh...ttba ngidam donut ler plak..dushhh dushh


:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...