Monday, October 12, 2009

nak sambut anniversary katne eh?

tak lama lagi
wedding anniversary kami
yg pertama

tapi masih takde idea nak celeb katne
actually, plan nak wat makan2
nak ajak kawan2 lama aku
geng masa kat uni

tapi ada few cannot attend
so macam tak syok
kalu leh nak jumpe satu geng sekaligus
huhu...

so masih terfikir2 nak makan katne
nak simple2 je
nak yg simple tapi meaningful
masak sendiri ke?
makan di luar ke?

korang ada cadangan?

6 comments:

Irtiyah said...

Salam

cadangan saya ialah;
disambut secara berdua sahaja. Kalau nak celebrate dengan kawan-kawan pastikan sambutan berdua telah dilaksanakan.

Paling simple pergi makan malam di tempat yang diketahui agak romantik [saya tak dapat cadangkan di mana].

Tak semestinya ada lilin dan bunga ros atas meja :) . sambil tu, tukar2 hadiah berdua. hehe

Mohd Hafizd said...

yuhooooo~ masak sndirik la..wat thema ala2 garden..hihi..pastu candle light dinner berdua..hoho..

try search kt tenet...bnyk option..hehe.. how to surprise ur partner using food~

Arjuna Qaseh said...

pulau sipadan?

NiSa said...

masak sendiri lagi meaningful.n celeb ngan hubby dulu baru ngan kenkawan.

intan izani said...

irtiyah,
makan dimana2 pun yg penting berdua kan..

mhafizd,
kamu pasti seorg yg romantis, heheh

aqaseh,
isk ish ish... byk belanja

nisa,
msk sendiri eh?? em...

Framestone said...

elok ber2-2an sahaja... manis gitew..esokny abaru wat makan2 ke ape ke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...