Monday, October 12, 2009

nasi goreng kampung aje...

hujung minggu yg sudah ni
mmg agak sibuk
ke sana kemari beraya

tidaklah pegi open house pun
sekadar pergi ke rumah sedara mara

bile bermalam kat umah makcik aku kat ulu langat tu
sepupu aku ni
setiap kali aku sembahyang
die mesti nak join
umur baru 4 tahun
aku rukuk die rukuk
aku sujud die sujud..
jap2 pandang muke aku
alahai, sayang nye kat si natasya ni...



sempat gak g ronda-ronda kat area upm
teringat zaman cintan cintun dulu
cari kedai makan kat serdang
setakat ni takde pun kedai makan yg betul2 best

so try la kedai makan my house ni
dok serdang bukan main lama
tak pernah sekali pun try makan sini

kalau kat bangi
aku suke restoran sharifah
western food die sedap...

aku seperti biase
order nasi goreng kampung taknak kangkung
tak reti2 nak order menu lain
tak tahu la apesal
bukannya suka sgt kat nasi goreng kampung
kebykan kedai tak reti nak wat sedap2..
tapi kalau order laju je cakap tu
ada masalah ape aku ni..
haha...




boleh la tahan
tapi masih tak dapat menandingi aku yg sendiri yg masak
heheh
puji diri sendiri...

k, nak wat keje jap, muahss... ;)

4 comments:

Redbloodsnow said...

bgs arr die. kecik² dh nk blajar solat. comey plak tuh die pakai telekom. sejuk perut intan ngandong..hehehe


:)

bella said...

comelnyer budak tu..
geram.....

->
try la buat experimant..
nti jawapan bgtau..huhu..
lecturer kate nie mmg betol..
dah ade buat kajian...

Mohd Hafizd said...

comek dak kcik tuh..hihi

teringat zmn bljar best kannn

Irtiyah said...

Salam

Ya, budak itu memang comel. Kim salam eh? hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...