Wednesday, October 14, 2009

thanx followers...readers....commentors....



saya sekadar menulis kerana minat
terasa terisi ruang kekosongan dgn adanya blog
boleh kata mcm hobi juge...

jgnlah memberi kata2 negatif ke atas penulisan saye
kalau hendak memberi komen
saya alukan
untuk membina
seperti irtiyah
memberi komen membina melalui emel
takut saya terasa jika dipamerkan di ruangan komen
saya suke begitu
tak perlu takut2 lalu menyamar sbg org lain

tak perlu menhentam dalam cbox saya
tidak letak link pula
kemudian gune nama berbeza2
sedangkan cbox saya ada ip address
alahai...
ternyata org yg sama
jgnlah menghukum saya hanya kerana penulisan
blog ini adalah jiwa dan dunia saya
apa yg terlintas, brlaku di sekeliling
mahupun melibatkan sesiapa sahaja
yg sy ingin kongsi, sy kongsi
blog ini adala cetusan idea penulisan saya
kalau ada pun perasaaan sy yg tidak patut
maka biarlah, kalau mahu dinasihati
silakan....just mind the limit...

jika tak suke
berundur la dari blog ini....
saya minta dgn cara baik...

kepada followers
walau tak ramai,
sayang kalian!
juga pada yg tak jemu2 membuka blog
dan especially pada yg suke beri komen
setakat ini semua komen sgt membina
;)

note: terpaksa off komen dari anonymous... sory nina syg... nina komen dalam cbox je eh

14 comments:

yginsaf4 said...

kita kawan kannns.. hmmm

intan izani said...

en_me,
of course ;)

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

alamak
kenaper ni intan
ada orang kacau ker?

=[

sabar yer

intan izani said...

yanie,
ada org rasa tak suke entri intan sebelum ni....
;(

~wAniE~ said...

hadoiii..sape yg wat akk nyer blog cm nie???

Tart LovEr said...

alololo...teruskan menulis k

mizzyN said...

intan, ney update psl frame

http://mizzyn.blogspot.com/2009/10/intan-izani-sherry-dan-ili-s-lu-bagi.html

NiSa said...

org tu sbnrnye jeles.. sbb dia x pandai nk menuleh.

Arjuna Qaseh said...

sama-sama kasih!
=)

ZARA 札拉 said...

alahai kak~
relax kak~
zara selalu sangat kena~
=)

Mohd Hafizd said...

hmm...baguskan kalo kasi komen membina via email..tak yah la gne open space...

the most important...i am the most top commentor~ hihi

kene banjer nih..

intan izani said...

wanie,
org tu ntah ape die pk ntah

tartlover,
tq yang..

mizzyn,
nak frame!!

nisa,
betul2.. ;)

intan izani said...

aqaseh,
;)

zara,
sebenarnye nak relax juge
tp geram.. ;)

mhafizd,
saya juge top komentor kan di blog mu, hiks...

Irtiyah said...

Salam

eh malu pulak di mention namaku itu. Saya memang bimbang kalau melukakan hati orang [chewah]. Bimbang tak dapat minta maaf. Kena tanggung sampai sana.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...