Wednesday, October 28, 2009

seram


korang,
aku seram betul la
nak tau sebab ape
semalam tak boleh tido

nak tau sebab ape tak?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

sebab aku jumpe blog budak ni
budak yg aku pernah ceritakan dulu
yg aku meluat tahap gaban tu

camne dia pun leh ada blog
ingatkan dah takkan jumpe die kat mana pun
tp aku takleh la letak link dia kat sini

harap2 dia tak jumpe blog aku
tak sanggup aku die baca blog aku
kalau die baca blog aku
aku tendang je keluar
heheh

tu je nak citer
aku bukan tak leh tido sebab dia
tapi sebab tak leh tido
malam tadi..so online jap
tu yg aku terjumpe blog dia

dahsyat
siap ada blog tu
meluat den....

die giler politik
byk citer pasal politik je kat blog dia
pastu takde awek lagi smpi skrg
haih
dah tua2 pun nak enjoy sakan...

jgn la die jumpe aku kat alam maya ni
bencikkk...
;)

note: tak baik benci2 eh, tapi nak wat cmne.. nak benci jugak...heheh

9 comments:

mizzyN said...

weh email alamat blog die pada saya. u know my email.

haha, suka nak menyibuk.

Pakcik Mamau said...

pakcik pn nak..email kat pakcik nak oii..aki_ronsod@yahoo.com bleh la kan..

intan izani said...

mizzyn n pakcik,
mana boleh..
silap hb die tahu blog korang
mahu sampai ke blog aku
hehehe
cannot2... ;)

farah said...

eh,

blog sape tu?

MamaCira said...

nak tau gak....... hehehe..

Bakal mummy. said...

nak tau la jugakkk....

;p

intan izani said...

korang semua tak boleh tahu
haha
kang korang dok syok baca
tinggal jejak kat situ
die jumpa gak aku
;)

Mohd Hafizd said...

bencilah dia seadanya..takot nnti jado syang plak~ hihuuu =P

intan izani said...

hafizd,
ish jgn ckp cmtu
tak rela aiiiiii...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...