Thursday, October 15, 2009

tepuk dada tanya selera

aku tgk
banyak blog wat review citer papadom
bile tgk gambar2 adegan dari filem itu pun
wat rasa nak tgk pulak

bace blog afdlin shauki pun
rasenye cerita ini mmg menarik
ramai bagi komen positif...
lagipun citer2 afdlin sebelum2 ni
boleh tahan lawaknya..
lawak educated org kate....



anyway,mmg worth ditonton ke?
bukan ape, kdg2 indah khabar dari rupa
aku dah tgk citer talentime
aku ingatbest citer tu
rupenye, a bit boring la...
itu personal opinion aku
kecuali part dalam family
itu mmg menarik
jgn mare eh....

dan malam tadi
amik masa terjah blog ke blog
rupenya banyak bloggers yg pernah dihentam readers eh
emm.... rupenye jadi bloggers ni pun ada dugaan
cehh....

takpela, setiap blog ada identiti tersendiri
readers boleh pilih mana blog nak bace
kalau tak suke, tak perlu baca
senang kan?
tak perlu paksa diri bace blog org sambil menyumpah...

tepuk dada tanya selera....

9 comments:

yginsaf4 said...

nyamfahhh kannns..

Ram Z said...

intan,aku baru nak g tgk citer tu mlm nih...nanti aku bgtau besh ke x....hehehe...

ShaMytO said...

citer ini mmg besh..
mmg worth it afdlin mng award..
sila lah tgk..
prepare to laugh.tpuching..sad..

bet u not regret

intan izani said...

en_me,
heheh

ram,
nanti gtau eh...jgn tertido lak ;)

intan izani said...

shamyto,
tu yg besh dgr tu,
prepare to laugh eh...
mesti besh kan

Mr PenyuBiru said...

percayalah cakap aku, citer papadom tak mengecewakan. kalu ko menyesal lepas tengok tu kerana ikut cakap aku,ko boleh hentam kat blog aku.hihi..

pasal blog kena hentam tu,biasalah.tak bleh puaskan ati seme org.sepatutnya, kalu dah tak suka baca n3 kat blog tu, blah je la dari situ.nape nak hentam hentam plak. betul tak.

ZARA 札拉 said...

betul tu kak~
org2 camtu...
abaikan saja~

intan izani said...

mr penyu,
betul2, tak suke tak payahla bace kan
nanti kalau aku tgk papadom aku report eh

zara,
abaikan saje kan....

Irtiyah said...

Salam

saya pun pernah kena. Mula2 dulu saya jawab. Jawab sebab rasa perlu jawab. Mungkin juga tak fikir panjang.

Sekarang saya dah agak matang. Biarkan aje mereka dalam dunia mereka. Dilayan makin menjadi.
Sape sabar dapat pahala. Cuma kalau mereka tegur walaupun cara tak betul, kena fikir-fikirkan juga. Ambil yang jernih buang yang keruh.

Tapi sekali lagi.. jangan dilayan sumpah seranah mereka [kalau ada].

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...