Friday, November 6, 2009

dua geram

geram pertama,
tadi tgk galaksi kat tv9
aku geram sgt dgn setiap kata2 akhil hayy
dah lama dah aku geram
aku tak peduli la dia nak kawen dgn wahida ke ape ke
tapi sudah2lah membusukkan nama ex wife dia
dia main cakap je
macam ex wife dia tu takde maruah
betul2 aku tak leh terima
sakit betul hati aku
few quotes dari dia
'selama perkahwinan dulu, mak ana menangis (negatif)
perkahwinan ini mak ana menangis juga tp kegembiraan'
'kali ni baru perkahwinan yg betul2 bagi ana...'
habis tu 13 tahun bersama si maiza tu, sia2 ke?
byk lagi la.. geram sampai tak ingat.

bawaklah imej pendakwah tu betul2
sudah2 la menjatuhkan maruah bekas isteri
sumpah aku sakit hati,
meluap2 tgk, tak kire la sape salah dan tak salah
yg lepas, lepas lah...
jagalah aib wanita yg pernah jadi suri hidupmu itu
dia cakap seolah2 takde manis langsung perkahwinan dulu
habis madu sepah dibuang....

geram dua,
tgk citer nur kasih
dah tibe pulak part2 tak-sanggup-dilihat
mula muncul,
betul, geram sgt tgk watak sarah yg semakin kurang ajar menjadi2
nampaknye terpaksa bace spoiler citer ni sampai abis
dah tak sanggup aku berdebar2 melihat
sampai hubby pun naik geram
haha..

ok, itu dua geram untuk minggu ini
hari jumaat mmg hari emosi mungkin.
takpe, yg penting yuna mungkin masuk juara lagu.
;)

7 comments:

Mohd Hafizd said...

hihi..geram kan tgk sarah.. adam pon satu...diam camtuh jer...liya pon sama..budak2..hahah..

hihi...jgn geram2 nnti darah naek..

sukiminna said...

hehe..name pun ustaz rock..da naik angin "rock" dia la tu..

intan izani said...

hafizd,
hehehe....

suki,
tulah pasal nye....

T.u.Y.a said...

memang meluat tengok Sarah tu..Tuya lagi emo macam ape..mcm kita lak yg nak lempang2 muka dia..hehehheeh..

LORD ZARA 札拉 said...

aku takde komen utk dua yg atas tu kak~


aku dah tiga minggu rasanya berhenti tengok Nur Kasih~

sakit hati~

hahaha~

sukiminna said...

lagi ramai org meluat means berjya la pelakon tu memainkan watak si sarah.. tahniah!

NiSa said...

mmg kita yg tgk pon emo kn? geram tul ngan sarah tu. menyibuk x kene tempat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...