Sunday, November 1, 2009

makan2 @oldtown

semalam aku n hubby
g jenjalan
mula2 g hotel residence
jumpe pensyarah aku jap
setel pasal thesis master..

then, g the mines
niat hati dari kat umah
nak makan kat oldtown

so g mines seb baik parking terus dpt
perut da lapar sgt time tu

sampai2 terus tuju oldtown
walaupun sakit gigi
jenjalan tetap on..




aku order nasi lemak
tapi makan half je
sebab gigi sakit
so janji perut terisi
half lagi bagi hubby

bercakap pasal sakit gigi
aku masih lagi tak g klinik
mahupun makan ubat
cume letak minyak angin sampai kebas
pastu malam2 hubby letak tgn kat atas pipi aku
panas sikit
so lena tido..
pastu kejap2 hubby bancuh air garam
kumur2..

tapi pagi2 ahad ni
bangun2 terus hilang sakit
semuanya sebab jasa hubby
luv u sayang..

hiks...

;)

10 comments:

Cik Wanie said...

wanie dah lama x g old town,
rindu rasanya,
hik hik hik......

bestkan kalau dpt spend masa bersama suami tercinta,
huk huk huk

Ram Z said...

so sweet...klu camtu sakit slalu pon xpe kan intan...ade org manje2kan...hehehe...

Ram Z said...

so sweet...klu camtu sakit slalu pon xpe kan intan...ade org manje2kan...hehehe...

Arjuna Qaseh said...

comeynye..
hikhik..
semalam kite makan kat sebelah oldtown je..
agaga..
g la klinik kak..t melarat sampai gusi..
tapi pon kalo g klinik time gg sakit,dorang xleh nk cabut ke apa just bagi ubat tahan sakit jela..

Mr PenyuBiru said...

laa.. tak pergi klinik gigi lagi ke..

Mohd Hafizd said...

bestkan ada orng teman time sakit~ hihi

gih la jmpe doctor..kang melarat plak..sakit gigi bley demam oooo~

by the way, semalam pon sy g old town..minum jer sebab nak spend quality time bersembang kt seromban~ hihi

intan izani said...

cikwanie,
mmg best, hehe

ramz,
tapi lebih baik tak sakit
seksa walaupun org jaga
;)

AQ,
nanti nak g gak
lepas hilang sakit
kalau bleh nak elak amik pain killer

hafizd,
drinks kat situ sedap kan
byk choices~

farah said...

tgk gambar makanan jadi lapar dibuatnya.

hehe.

:D

sukiminna said...

er..oldtown white coffe ke?

huhu..aku de pi makan ngan akira dlu kat situ.

tp minggu lepas aku dapat emel ckp mknn kat oldtown white coffe ni xhalal..ade btul ke? aku ade jugak check kat direktori halal malaysia.mmg dia xde dapat sijil halal dari JAKIM..wlupun da lebih 10 thn bukak bisnes.huhu..cuak ak..

intan izani said...

farah,
hehe

suki,
mmg sy pun ada dpt emel tu
dah lama dah dpt
bg saya,
yg penting
oldtown ada sijil halal
mmg bukan jakim
tapi islamic asia
something like that
so, i believe itu diiktiraf
so, lepas tanggungjawab kita kan?

kalau sudah ada sijil halal diiktiraf
untuk apa kita risau
dah lepas tgjawab dah tu
starbucks juga ada sijil halal
emel2 tu mmg melambak2
wallaluallam~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...