Thursday, November 12, 2009

movie- Jennifers' Body



aku dah tengok citer ni
best...

aku suke jalan cerita nya
menarik, tak memboringkan
mungkin salah satu sebabnya
megan fox sgt cantik

rasenye dulu die takdela cantik sgt
a bit plump
tapi skrg da kurus sgt
lutut pun tinggal tulang
hiks, tapi mmg cun sgt la dalam citer ni
sungguh sexy


bagi yg nak tgk perempuan cantik
eh silap, bagi yg nak tgk citer ni
aku mmg recommend
tapi rasenye budak kecik
sgt tak sesuai ...
;)

9 comments:

Mohd Hafizd said...

dia bukan lelaki ke??? huhu

whatever it is..dia mamg superb lawa~ hihi..tp makan oranggg

intan izani said...

hafizd,
rumour je tu
tak betul
die pempuan sejati
tubuh pun cam pompuan 100%
;)

ShalinzZ85 said...

intan
shalin nak alamat
hehe

intan izani said...

shalin,
nak alamat intan?
shalin ada emel?

LORD ZARA 札拉 said...

memang best giloks citer ni~

slurp!

ekin_melah said...

rse mcm nk tgk...tp entah ade ke tak movie ni kat cinema..huhu

Pocket said...

katanya citer ni sexy bukan dari segi appearance jer, tp begitu juga aksi nya..

humph! kalau gitu, pocket kena tgk nih :)
heheheh..

farenova said...

alaa tak tengok lagi la citer ni.. citer pasal apa?

intan izani said...

zara,
kan kan?

ekin,
ada lagi rasenye dear

pocket,
mmg sgt sexy
adegan2 didlmya

farenova,
kisah seorg pempuan jadi mangsa amalam pemujaan setan dan hidup semula pas mati..best sgt, go and watch~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...