Tuesday, November 3, 2009

movie- my sister's keeper



aku baru je pas tengok citer baru ni
my sister's keeper
kat us baru je release jun aritu
genre: drama
based on novel by jodi picoult

mmg sedih sgt
secara ringkas, citer ni pasal sbuah family
tentang kasih sayang yg teramat sgt
oleh seorg ibu yg takut anaknya mati
sebab cancer
ibu dia ni berjuang habis2an supaya anak dia sembuh
dan juga seorg adik yg buat ape saja demi kakaknya yg sakit
macam2 la terjadi
sehingga anak nya yg sakit tu
surrender dari terus diubati
die dah tak sanggup menyusahkan keluarga
dan bersedia nak mati..





mmg sedih sgt
melalak aku tgk masa hujung2 citer
biasalah, aku emosi lebih sikit
heheh..

tapi serious best
tambah pulak pelakon mmg mantap2
cameron diaz, abigail breslin...

mmg aku recommend pada sesape yg suke tgk citer pasal familly2 ni
very beautiful story line..
takde langsung part yg memboringkan..

;)

8 comments:

ShalinzZ85 said...

ooo
mcm best jer citer tue
tapi shalin tak berape gemat nengok movie tak tau nape
tpkan..if realiti tv kemain ngadap :P

Cik Wanie said...

mcm best jer filem nie,
ini nak kena g tgk ngn mama nie,
huk huk huk...

nak kena bawak tisu x??
hik hik hik

intan izani said...

shalin,
intan sume layan
heheh

cikwanie,
mmg best wanie,
tisu mmg kene sedia
sebab sedih sgt
esp time mak die menangis..

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

++ nak try layak gak drama ni nanti.....++

Haneem said...

mcm best.
nk try tgk lah.

=)

intan izani said...

yanie,
layan jgn tak layan
;)

haneem,
mmg best pun..

farah said...

jarang layan cerita pasal family,

suka layan horror.

hehe.

intan izani said...

farah,
intan layan sume genre,
dari sedih, romantik2 sampailah bunuh2
hehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...