Sunday, November 22, 2009

my life yesterday


semalam as i stated sebelum ni
spend masa kat umah my aunt kat ulu langat
layan cousins

yg bestnye kalau g umah org
time makan lauk kemain byk lagi
yela, da ramai2
kalau dok berdua
lauk 2-3 jenis je
takkan nak tamak2 lak

our meal yesterday,


masa kat umah
everytime aku solat
cousin aku yg 4 tahun tu
mesti nak ikut solat
aku ada citer dah aritu pasal ni
'kak ngah nak myg eh? tata (tasya) nak ikut..'
cousin aku sorg ni mmg pelat betul
actually akak2 die pun memg masa kecik pelat
bile die bercerita kakak nye konvokesyen tadika aritu
jenuh aku nak faham
topotecen
apa?
topotecen
rupenye dia nak sebut konvokesyen
mmg lawak betul, dah la rajin bercerita
tapi  jenuh aku nak mendengar



 

petang lak
si kakak2 merengek2 nak g jusco beli barbie
ayahnye outstation weekend ni
aku n hubby pun bawak jela
sian pulak



 
 

mahal bebenau barbie ni
ada sampai ratusan ringgit
aku masa kecik ada gak barbie satu
ingat lagi, tapi ntah mana
dah lama mak aku bakar kot
hiks..

itulah kisah hari sabtuku
minggu ini



lagi 3 hari balik jb
yeay!!

5 comments:

~@k1 is @utuMn!~ said...

huhuhu~~
comel la cousin2 intan..
but cousin ea??
klu aki da jd ank2 sdara da 2..
sbb cousin sume da besa2 gajah!
hahahaha

Nash™ said...

hhu..
lame dah ni x blik kmpg,
nk makan lauk pauk yg byk.
asik ngadap lauk kat cafe je dah nie~
:P

PutraRocker said...

sedapnyer..huuuuuuu

intan izani said...

aki,
mak intan anak sulung
cousin sume kanak2 ribena lagi
tapi belah ayah besau2 dah la

intan izani said...

nash,
intan pun lama dh tak balik kg
ni umah makcik je
kat kl je
hiks

putra rocker,
sedap eh?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...