Sunday, November 15, 2009

sape g the mines semalam?

semalam g the mines
jalan2 nak cari kasut hubby
tapi as expected, tak jumpe pun..

nak g midvalley
tapi dah tebayang2 seksanya cari parking

so lepak jugakla kat the mines
kebetulan
aritu ada battle racing control car

aku and hubby mmg suke tgk org main kete control ni
ada sepupu aku sorg tu
susah payah kumpul duit beli benda alah tu
mahal kan, budak sekolah kenelah simpan duit
bila aku try
layan gak main

bukan senang nak main rupenye
asyik2 eksiden
hehe tapi kalu dah expert boleh je kot

masa tgk battle tu semalam
best wooo!!
kete diorg dah macam kete betul
ada kete honda, kete mers.. sport.. macam2 lagi la

diorg control kete tu mmg superb sgt
skill mmg mantop
aku ngan hubby berditi lama sampai nak tercabut kaki nengok

aku agak kete diorg tu
mahu beribu2 harganya
tgk remote controlnye pun dah canggih bebenau
mesti diorg bangga dgn kehebatan dan minat dirg tu kan

hehe
itu je nak citer
so sape g the mines semalam??
kot2 kita terserempak kan....

;)

8 comments:

Mohd Hafizd said...

mantop~ gaya ustaz tv9 tuh..
heheh

kat titiwangsa pon ade litar untuk racing kete control~ hihi

best tgk bunyik dah mcm keta lumba...bila terbabas ke tepi litar la lg rmai yg excited nk tgk~ or mebe ade yg wish nk tgk kete control tuh terbabass~ hihi

intan izani said...

hafizd,
betul2...
besk tgk
gerek giler kete diorg

MamaCira said...

dah setengah tahun aku x gi shoping complek.. kekeke...

Mr PenyuBiru said...

aikk?? takkan takde gambor kut.hihi

tapi elok juga takde gambar,kalu tak aku terpengaruh nak beli nnt.

Pocket said...

pocket tak pernah tgk pertandingan nyer,
tp pernah tgk org yg tgh prep up for a competition...

siap pakai minyak woo!!
n lampu lagi,
amat lah hobi yang mahal... :D
besh jgak layan tuu:)

farah said...

intan pun minat juga tgk org main kereta control yer?

baguslah berkongsi minat yg sama dgn husband.

hehe

cik EPAL said...

tak pergi lak the mines semalam..hehe ;)

hBz said...

ade ape kt mines tu..da byk indon la..xbest2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...