Tuesday, December 8, 2009

14th nuffnang campaign



harini dpt campaign ke 14 dari nuff nang


8 tgh running
thanx nuffnang!

saje nak kongsi di sini
buat rujukan diriku di masa depan

aku tahu para otai lg byk campaign
tp utk aku dah rasa bangga utk blog sendiri
aku kire baru jugak dalam dunia nuff dan blog ni

cmne nak dpt byk campaign?
aku pun tak tahu
tapi bagi aku,
update la selalu blog
byk update means blog kita aktif
so agaknye nuff tgk kat situ
tp ape2 pun trafik lagi penting
nak tinggikan trafik?
dah banyak bloggers lain ajar cmne
try google
;)

bloggers mana belum letak nuff kat blog?
tekan sini>> nuffnang
daftar and start earning freely
;)

29 comments:

black_mel said...

dah dapat ker earning mnggu lps?

intan izani said...

blackmel,
tadi cek belum lagi~

LORD ZARA 札拉 said...

ku tak dapat duit lagi since aritu~

tensen~

walhal meter and visitor naik~

=[

~0~ said...

wah...untungnya...

ku masih xbernasib baik sangat...

Mr PenyuBiru said...

blog ni satu hobi yg menguntungkan kan

intan izani said...

zara,
belum update lagi kot,
this week blum update

Milofloat said...

bila la nak naik duit tu...still x gerak..rasanya dah 3week dahh..huhuhu. mcm x jd jerr...

acap said...

my earnings still not updated since 15 nov..damn..

intan izani said...

~o~,
takpe,
mungkin masih baru lagi kan

intan izani said...

pb,
betul2
kita had fun
sambil dpt duit kan

intan izani said...

milofloat,
eh baru sgt tu
takpe tunggu dulu
aktifkan blogwalking dulu
trafik naik
nuff pun byk masuk
;)

intan izani said...

acap,
lum update tu
aktif blogwalking eh
naikkan trafik

ezany said...

masyuk.. hehe.. dah bape lama join nuffnang ek..

intan izani said...

ezany,
aktif blog bulan 6 aritu
nuff ni rasenye masuk da lama gak
nuff ni lebih kurang setahun
tapi recent ni baru aktif
nuff aktif after aktif blogging

ezzati said...

waa..byknye..kt bru sikit je :)..congrats!! :)

sukiminna said...

wah.hebat
kau tak ada la baru sangat aku rasa.kita macam sama je start

em aku rasa btul la. kalau selalu update lebih senang dapat campaign

tp trafik pun kena naikkan jugak la.

intan izani said...

zati,
baru masuk mestilah sikit lagi
;)
nanti dah lama byk jugak

intan izani said...

suki,
aku start blog ni mmg dah setahun
tapi masuk nuff ni baru jugak

eynda said...

Wow...8 buffered :-)

~@k1 is @utuMn!~ said...

aki ttp xphm psl nuffy ni..
ohh dem!!

intan izani said...

eynda,
akak pun mesti byk jugak kan

intan izani said...

aki,
cube citer sikit
ape yg aki tak faham

Zat said...

aku nyer nuff 13 inggit je la..huhu

:(

Redbloodsnow said...

x lame lg masyuk ler income nuffnang intan..hehe.Aminnn... lanje coki² ea nnti...lalala

:D

arieDRifke said...

huhuh.tahniah... baper lame dah aktif nuffnang ni???

arieDRifke said...

ops...lupe nak tnye.. byak ke dpat metered dri buff tu??? heheheh... bgatu le.. aried pun bru dpat buff, so nak tau gak byak ke x buff ni bagi...hehehe...

lepak2 le kat blog aried ni... wlaupun sempoi, harap sudi dtang yer... leh kita share2 sal nuffnang n lain2 g....hehehehe

http://mathsensei.blogpost.com

intan izani said...

zie,
setakat coki2
boleh sgt
hehe

intan izani said...

aried,
join nuffnang dah setahun
tapi recently sejak bulan 7
aritu baru aktif blogging
sebelum ni sebualn sekali pun payah blogging sebab takde tenet

duit dari metered earning tu takdel byk sgt
tapi kalau dah byk kempen nye jadi banyak la jugak
purata satu kempen rm10
ada yg lebih ada yg kurang
mungkin trafik lagi tinggi, lagi banyak la incomenye..

selagi kempen berjalan, dinamakan buffered
bila da abis masuk kat metered dan masa tu baru income ditambah

aried said...

o...kiranya dpat rm10 untuk 1 cmpgn...
sal dpat 8, so jadi dpat rm 80 le ye...hehehhe.. byak tuh~~~~

nnti aried ingat nak wat entry sal buffered earning ni.. sal tu tgah cari2 maklumat... trus upte kat blog aried ek... hehehe, suka blog ni.. leh tanye2...tq ye


http://mathsensei.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...